2a divisió FEF

El Cornellà passa a la final (0-1)

Fase d’ascens a 2a divisió A. De nou, la feina defensiva durant tot el partit i l’encert en el moment oportú permeten al conjunt verd derrotar el Balears

atl. balears 0 cornellà 1

ATLÈTIC BALEARS:Manu Herrera; Luca Ferrone, Aurtenetxe, Óscar Gil (Shashoua, 70’), Orfila (Lekic, 88’); Jorge Ortiz, Villapalos, Rovirola, Samuel; David Haro (Iturraspe, 46’) i Gabarre.CORNELLÀ:Ramon; Guzmán, Cristian, Pol Moreno, Javi; Fer Pina (Montoro, 46’), Agus Medina (Baro, 89’), Nana, Eloy Gila; Becerra (Esteve, 84’) i Pablo Fernández (Álvaro Vega, 66’).GOLS:0-1 (80’) Agus Medina.ÀRBITRE:Conejero Sánchez.T.G.:Aurtenetxe, pel Balears; Gila, pel Cornellà

El Cornellà ha passat a la final de la promoció d’ascens a segona divisió A després de derrotar l’Atlètic Balears en un altre exercici de seriositat i pragmatisme del conjunt verd.

L’equip de Romo ha patit la primera ocasió, i la més rellevant, en el primer temps en una ocasió de Gabarre a partir d’una recuperació d’Haro. En l’inici del partit, el Cornellà havia amenaçat amb un xut de Pablo Fernández desviat pel porter del Balears.

En la segona meitat, els verds han volgut estirar-se més tot i que la tendència era de domini sense fruit del Balears. Fins que en una jugada personal, Eloy Gila ha assistit Javi Jiménez que li ha posat una pilota perfecta perquè Agus Medina marqués el gol de la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)