2a divisió FEF

Garcia Pimienta: “Seria maco que aquesta generació pogués jugar a segona”

Fase d’ascens a 2a.

El Barça B disputarà, contra el Sabadell, una de les finals de la fase d’ascens a segona divisió. Serà demà, a les 20 hores, a l’estadi Antonio Lorenzo Cuevas de Marbella. Aquestes són les manifestacions de Francesc Xavier García Pimienta, tècnic del filial blaugrana, i de dos dels seus jugadors, Jandro Orellana i Sergio Akieme:

GARCIA PIMIENTA:

El partit: “Espero una final complicadíssima. L’únic avantatge és que coneixem el Sabadell i el que han fet. Tenen una plantilla molt completa, però els nois vénen amb la moral pels núvols. Espero que aconseguim l’ascens”

Satisfet: “L’equip es pot reconèixer en tot moment. Els jugadors que han participat en els dos partits, ho han fet perfectament.”

Tranquil: “Demà és una final. Tinc la tranquil·litat que els meus jugadors saben el que tenen entre mans i que són guanyadors. Estem per formar jugadors i per competir. Estic convençut que si juguem bé, estarem a prop de la victòria”

Desig: “Seria molt maco que aquesta generació tingués l’oportunitat de jugar a segona divisió”

Sabadell: “Ens coneixem molt bé. No és un avantatge ni un desavantatge.”

JANDRO ORELLANA: “Les ganes de pujar pesaran més que el cansament. Si hem arribat fins aquí ha estat perquè ens hem fixat més en nosaltres, i en millorar les nostres errades, que en els rivals.”

SERGIO AKIEME: “Posar-se aquesta samarreta és una responsabilitat. Ara estem a un partit d’assolir l’objectiu de la temporada. Estem capacitats per a competir a segona divisió.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)