Girona

L’espera ja cansa

Silenci. LaLiga i la FEF continuen sense donar novetats respecte el ‘play-off’ i la situació s’embolica cada dia més

Passen les hores i els dies però aquí ningú mou un dit. LaLiga continua sense anunciar les dates en què vol disputar el play-off d’ascens i el comitè de competició de la Federació Espanyola de Futbol continua sense reunir-se per donar validesa a la decisió unilateral de LaLiga de suspendre el Deportivo-Fuenlabrada i atorgar la plaça de play-off a l’Elx.

Una espera que ja dura més de 48 hores des que la patronal va decidir tirar pel dret i que implica que la data de la disputa de la fase d’ascens vagi cada vegada més enllà. De fet, si la idea inicial de LaLiga era començar aquest mateix dijous, ara és una utopia. Tot fa pensar que el comitè de competició es pronunciarà avui i podria validar la decisió de LaLiga, tot i que també podria imposar una mesura cautelar perquè es pugui tirar endavant el play-off amb l’Elx. Sigui com sigui l’inici no seria fins al cap de setmana o l’inici de la setmana que ve, i és que LaLiga ha de donar marge als equips que s’han de desplaçar i s’han de poder fer els tests 48 hores abans del partit per evitar un nou cas Fuenlabrada.

El Fuenlabrada, a declarar

Per un camí diferent, però també amb el comitè de competició implicat, la federació continua investigant el perquè dels 26 casos positius que té registrats el Fuenlabrada i per què es van desplaçar a la Corunya. En aquest sentit el jutge instructor ha requerit tota la informació necessària al Fuenlabrada i ha citat a declarar membres del club per tal de valorar si s’ha incomplert el protocol i proposar al comitè de competició la sanció que consideri necessària, que fins i tot podria arribar a l’extrem amb un descens administratiu.

El Girona ja s’entrena a La Vinya

Després dels cinc dies de descans que ha tingut la plantilla enmig de tota la incertesa, el Girona va tornar ahir als entrenaments a La Vinya amb una sessió a la tarda que va dirigir Francisco. A priori amb tots els disponibles, ja que dilluns el club va fer tots els tests de manera individualitzada a tots els jugadors i membres del cos tècnic i no va comunicar cap positiu de Covid-19 –el club no acostuma a notificar els resultats negatius–. De moment, com que continua la incertesa sobre quan es disputarà la primera eliminatòria, el Girona té previst fer una sessió diària per començar a preparar el partit d’anada a Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)