Girona

Un jugador de l’Almeria dona positiu per coronavirus

2a divisió A. El rival del Girona en la primera eliminatòria del ‘play-off’ ha aïllat al futbolista després de posar en coneixement de les autoritats el cas. El club andalús ha suspès els entrenaments i s’albira un nou contratemps per LaLiga i la FEF

L’Almeria ha emès un comunicat en el qual anuncia que un dels seus futbolistes ha donat positiu per Covid-19 en el test PCR que va passar ahir mateix, just el dia que també tornava l’equip als entrenaments. Els andalusos han posat en coneixement de la situació a les autoritats, han suspès els entrenaments immediatament i han iniciat el procés de desinfecció de les instal·lacions esportives que utilitzen.

L’Almeria ha comunicat que el futbolista no presenta cap símptoma i es troba en perfectes condicions i que, com manen els protocols sanitaris i de LaLiga, realitzarà noves proves a tots els membres de la plantilla.

Aquest contratemps en forma de positiu del rival del Girona en la primera eliminatòria del play-off d’ascens a primera genera un nou obstacle a LaLiga i la FEF, que havien de dictaminar en breu les dates de l’inici dels partits. Per tant, torna a planar un grapat d’interrogants sobre la disputa de les eliminatòries per decidir quin serà el tercer equip que ascendirà a primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)