Girona

El Girona s’entrena i espera

Sense sobresalts. Amb tots els integrants de la plantilla sans, d’acord amb els tests efectuats dilluns, l’equip orientat per Francisco continua exercitant-se a l’expectativa de novetats

El clima d’incertesa que envolta la disputa dels play-off d’ascens a primera divisió manté el Girona a l’expectativa. Amb tota la plantilla sana, havent donat negatiu en els tests que es van fer a tots els futbolistes i membres del cos tècnic aquest dilluns, el dia abans de la tornada a la feina després de cinc dies de festa, l’equip va tornar-se a entrenar ahir a La Vinya sense sobresalts. Ho tornarà a fer avui, encara que el fet que no se sàpiga quan jugarà el pròxim partit complica la programació de les sessions, ara mateix enlaire i pendent de novetats, i, sobretot, dificulta la preparació de l’esmentat enfrontament amb l’Almeria, en l’anada de semifinals de que es disputarà a Montilivi. El club gironí no té cap mena d’ínput ni informació procedent de cap estament oficial sobre quan es podria desbloquejar la situació i fer-se oficial les dates, i per tant continua a cegues, en espera de moviments i de tenir coneixement de quan li tocarà rebre el conjunt andalús. No li queda cap més remei, doncs, al Girona que entrenar-se i esperar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)