Girona

El grup 1 de 2a catalana finalment tindrà 22 equips

Territorial. La federació ha canviat la configuració dels grups i el Tordera i el Malgrat s’uneixen als equips de la demarcació gironina, que estarà dividit en dos subgrups d’11 equips

La federació catalana continua construint el sistema de competició de la temporada 2020/21 en el futbol territorial i aquesta tarda ha anunciat alguns canvis que afecten a la demarcació gironina. I és que arran d’una impugnació acceptada al Lloreda la FCF s’ha vist obligada afer una reestructuració, amb la que el Tordera i el Malgrat passaran a formar part del grup 1 de 2a catalana amb tots els equips de la demarcació gironina.

En total seran 22 equips que es subdividiran en dos grups d’11 equips, un fet que obligarà també a fer canvis en el sistema d’ascensos i descensos de la temporada que ve. Amb aquest nou format els equips que lluitaran per l’ascens seran els tres primers classificats dels dos subgrups, que faran una lligueta de sis equips en què el campió serà l’únic que pugi a 1a catalana. D’altra banda, del quart a l’onzè classificat dels dos subgrups es jugaran les places de descens. Es farà amb quatre subgrups de quatre equips, en els que perdran la categoria els últims classificats i els dos tercers amb pitjor puntuació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)