3a divisió FEF

Reunió entre la FCF i els clubs de tercera divisió

FCF. L’ens ha recollit les aportacions dels clubs catalans del grup cinquè i ha proposat els caps de setmana del 3 i 4 d’octubre o del 10 i 11 d’octubre per a l’inici de la lliga 2020/21

La FCF ha organitzat una reunió entre els clubs de tercera divisió per tal de recollir les propostes d’aquests de cara el curs 2020/21. L’ens federatiu ha proposat el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre o el del 10 i 11 d’octubre per a l’inici de la lliga, a més de deixar escollir als representants de les entitats el criteri de preferència en la confecció dels dos subgrups que es crearan a la categoria.

En la reunió, encapçalada pel president de la FCF Joan Soteras i el secretari general, Oriol Camacho, s’ha explicat com s’aplicarà el pla d’acció pel desconfinament esportiu de Catalunya, publicat per la secretaria general de l’esport. La trobada ha servit també per informar als clubs del desenvolupament per part de la FEF dels protocols de seguretat i higiene de forma conjunta amb el CSD, unes pautes que podrien condicionar les bases de la competició i que s’haurien de saber abans del 31 d’agost.

Pel que fa a la formació dels dos subgrups es formaran seguint els criteris de proximitat el que agruparà els equips gironins amb els del Vallès i els de Barcelona amb els tarragonins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)