3a divisió FEF

El Banyoles, amb mitja cara nova per mantenir viu el somni

3a divisió. Els del Pla de l’Estany arrenquen la pretemporada amb la plantilla del curs 2020/21 perfilada després de tancar deu fitxatges, a més de l’arribada a la banqueta de Pitu Batlle

El Banyoles arrenca avui la pretemporada després de passar ahir els tests serològics. Els del Pla de l’Estant són un dels equips de tercera divisió que s’han mogut més ràpid en aquest mercat d’estiu estrany per tots els condicionants que ha portat la pandèmia de la Covid-19, i és que encara ningú té del tot clar quan començarà el curs. Els del Pla de l’Estany, però, no han volgut perdre el temps i ja han ocupat 21 fitxes de la plantilla, i s’han guardat l’opció de fer un fitxatge més si surt alguna oportunitat amb el perfil desitjat. “Comptàvem fer menys retocs respecte a la plantilla de la temporada passada, però ens hem trobat amb més baixes de les que volíem per alguns jugadors que han marxat. Ara ens queda una fitxa lliure, que ha de ser sub-23, i la intenció és aprofitar-la si trobem un jugador de banda o de segona línia que ens pugui aportar alguna cosa diferent”, valora el tècnic, Pitu Batlle, una altra de les cares noves de l’estiu després que Adam Fontes renunciés al càrrec en plena aturada de la competició.

El tècnic escalenc agafa d’aquesta manera el repte de mantenir la categoria per segona temporada consecutiva i està satisfet amb la plantilla de què disposarà. “La veritat és que estic content i sobretot perquè era un any complicat, ara que a més hi ha un equip més de la demarcació a la categoria. Hem aconseguit reforçar totes les línies i hem cobert les baixes amb bons jugadors. Ens hem hagut de moure ràpid perquè tenim menys pressupost que els altres equips i això ens obligava a aprofitar totes les oportunitats que hi havia”, comenta Pitu Batlle, que tenia previst començar la pretemporada el 13 d’agost, tot i que l’evolució de tot plegat marcarà la planificació. L’escalenc, a més, reconeix que no s’esperava tenir aquesta oportunitat de tornar a tercera després d’acabar el curs passat al Verges: “Justament aquest any no m’esperava tenir aquesta oferta i és una nova oportunitat per a mi. A més, començant des de l’inici i no a mitja temporada i en una situació complicada com a Palamós. Estic molt il·lusionat d’entrenar un club amb tanta història i que fa anys que treballa molt bé.”

Mitja plantilla nova

L’objectiu d’aquesta temporada tornarà a ser la permanència, i és que per al Banyoles tot el que sigui allargar el somni de jugar a tercera és un èxit rotund. Els canvis a la plantilla han estat provocats per les baixes de Marc Viadé, Marc Bech, Albert Genís, Joan Maria Majó, Cristian del Pozo, Adrià Casanova, Martí Bagué, Adrià Prado, Bru Ortega i Pol Bastidas, que han canviat d’aires aquest estiu, sigui per decisió pròpia o del club. Els que sí que continuaran respecte al curs passat són el porter Martí Bartrina; els defenses Nil Congost, Jordi Sala, Quimo i Ferru; els migcampistes Andreu, Èric Gispert i Toni Güell, i els davanters Turon, Henry i Moha. La majoria d’ells –tots menys Moha–, a més de mantenir la categoria aquest any, ja van ser responsables de l’èxit de l’ascens.

Per completar la plantilla el Banyoles ha fet deu fitxatges, que seran onze si s’acaba omplint la fitxa disponible. Els del Pla de l’Estany han incorporat el porter Hassan Laari (Gimnàstic de Manresa juvenil); els defenses Marc Roura (Girona B), Ignasi (Girona juvenil), Pau Ribas i Botxi (l’Escala); els migcampistes Èric Torres (Llagostera B), Marçal Sáenz (l’Escala) i Cristian Venzal (Girona B), i els davanters Jam Baldeh (l’Escala) i Sanku Jabbie (Guíxols).

Porters
Martí Bartrina 4a temporada
Hassan Laari G. Manresa juv.
Defenses
Nil Congost 3a
Jordi Sala 5a
Quimo Rodríguez 4a
Sergi Ferrusola 3a
Pau Ribas l’Escala
Marc Roura Girona B
Ignasi Gómez Girona juvenil
Boran Minic, ‘Botxi’ l’Escala
Migcampistes
Andreu Moreno 5a
Èric Gispert 6a
Toni Güell 5a
Èric Torres Llagostera B
Marçal Sáenz l’Escala
Cristian Venzal Girona B
Davanters
Jordi Turon 5a
Moha Abouhafs 2a
Henry Gilham 3a
Jam Baldeh l’Escala
Sanku Jabbie Guíxols
Entrenador
Pitu Batlle Verges
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)