Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Sabem qui som, les nostres armes i com volem fer-ho”

El 0-0 al Martínez Valero sembla haver alterat el grau en la condició de favorit. L’Elx, que va triomfar a La Romareda després d’un empat sense gols, destil·la optimisme. “Ja ens va bé. Sempre hem anat de líders a tots els camps, i ara sembla que l’Elx és el favorit. Ens ve molt bé. L’equip està conscienciat”, explicava Francisco Rodríguez. “Nosaltres sabem qui som, les nostres armes i com ho volem fer. Com volem buscar el nostre objectiu. Sabem que l’Elx és un rival perillós, que és a la final per un treball fantàstic, i serà un partit igualat.”

Francisco no pensa especular. “La identitat de l’equip sempre ha estat la mateixa. Sempre hem buscat la victòria, i demà, també. És la nostra mentalitat. El 0-0 és un bon resultat, però sabem que serà complicat.” Sense gols, hi hauria pròrroga, amb el risc que un gol de l’Elx obligaria els gironins a fer-ne dos. “Està marcat així pel reglament. No és idoni, perquè hem quedat millor classificats i ells tenen aquest avantatge en la pròrroga, que crec que no té gaire sentit. Però va així. Intentarem no arribar-hi, però estem preparats mentalment per afrontar qualsevol adversitat.” L’andalús elogia l’estat mental dels seus homes: “Els veig les ganes. Vam fer un partit que no era el que buscàvem a Elx, i això els anima més. Sabem que hi ha molta gent al darrere. Mentalment, l’equip ha passat per fases molt diferents, i ara és quan més preparat està per poder competir i saber el que tenim en joc, que és molt.”

L’eliminatòria es decidirà en un camp que no té res a veure amb el de dijous. “Sempre que hi he vingut, Montilivi és una catifa, digna d’un partit com el que es jugarà”, explicava Francisco, que es va tornar a referir a la gespa d’Elx quan li van preguntar per la temptació dels jugadors d’imaginar-se a primera. “Com es combat? Veient imatges del partit al Martínez Valero. Si les veus, t’adones que no era un partit de primera sinó de segona, amb un camp fatal. És on som. No podem imaginar-nos res que no estigui a les nostres mans.”

EL FAVORIT

“Que ara sembli que ho és l’Elx ja em va bé. Veig l’equip molt conscienciat”

EL PARTIT

“Es pot fer llarg i haurem de tenir totes les fases controlades. N’hi haurà de patir”

LA PRÒRROGA

“No té gaire sentit el valor doble, però va així. Intentarem no arribar-hi”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)