3a divisió FEF

El Figueres renova Ousman Touray

3a divisió. La Unió acorda la renovació de l’atacant gambià de 23 anys, autor de 6 gols al curs passat i que avui s’incorporarà als entrenaments amb la resta del grup, que va començar ahir

El Figueres ha anunciat aquesta tarda la renovació d’Ousman Touray, que complirà la seva segona temporada al conjunt altempordanès. El davanter gambià, de 23 anys, va ser un dels jugadors destacats del curs passat tot i no ser titular indiscutible i assumir majoritàriament el rol de revulsiu, i és que va acabar com un dels màxims golejadors de l’equip amb 6 gols repartits en 26 partits. Ousman, que pot participar en totes les posicions de l’atac però on destaca més és a la banda, s’incorporarà avui als entrenaments amb la resta de l’equip, que ahir va fer la primera sessió en grup de la pretemporada sota les ordres del tècnic Javi Salamero. “He decidit quedar-me perquè el Figueres és un club que m’ha fet sentir com a casa des del primer dia. Compto amb la confiança del míster i, juntament amb la directiva, han fet un gran esforç perquè em quedi. A més, el projecte d’aquest any m’il·lusiona molt i crec que treballant tots forts podem fer un bon paper”, ha comentat l’atacant.

Amb la renovació d’Ousman el Figueres ja compta amb 20 jugadors per la temporada que ve, i és que la del gambià és la desena renovació que tanca el club després de les de Pepu Soler, Ivan i Gabri Vidal, Carles Gallardo, Abel Fàbregas, Carles Coto, Uri Ayala, Pol Tarrenchs i Carlos Treviño. A més, durant l’estiu els figuerencs han incorporat ’Enric Maureta (Mulhouse), Andrés Díez (Prat), Pol Gómez, Marc Medina i Jorge Torres (Peralada), Pol Bastidas i Marc Bech (Banyoles), Mario Mendoza (Olot juvenil) i Pau Baró i Angel Blanco, que s’incorporen al primer equip procedents del juvenil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)