3a divisió FEF

Miquel Llobet deixa de ser el president del Peralada

3a divisió. El fins ara màxim mandatari ha presentat la renúncia a la junta directiva després de tres anys en el càrrec

El Peralada ha anunciat que Miquel Llobet deixa de ser el seu president. El metge ha presentat la renúncia a la junta directiva després de tres anys exercint com a màxim mandatari de l’entitat de l’Alt Empordà (va començar a exercir les funcions l’estiu del 2017).

Llobet ha publicat a través dels mitjans oficials del club una carta adreçada als socis i aficionats en la qual fa un repàs de la trajectòria pròpia i de la junta directiva.

El traumatòleg ha centrat especial èmfasi en l’acord de filiació que va firmar la junta que el va precedir que “va produir una situació crítica pel club” i es satisfà d’haver “resolt l’enrevessat acord de filiació amb el Girona FC, havent recuperat el control del club i la nostra identitat a partir de la temporada 2019-2020”, comenta en la carta Miquel Llobet.

L’expresident també recorda que s’ha treballat per estabilitzar de nou el primer equip –després d’un estiu passat molt complicat, de la mà del director esportiu Nitus Santos i del tècnic Albert Carbó, l’equip va quedar en cinquè lloc quan la Covid-19 va aparèixer– i, a més, el club ha apostat pel futbol base i el futbol femení a través d’un acord amb el Cabanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)