3a divisió FEF

Després de Guillem Corominas, el torn de Papa Diounkou

3a divisió. El Peralada anuncia una segona incorporació, la del central senegalès Papa Diounkou, que arriba procedent de l’Alcúdia (grup XI de tercera). Abans els xampanyers han confirmat l’arribada del lateral esquerre Guillem Corominas

Després de diversos dies sense anunciar cap moviment en la seva plantilla, el Peralada ha anunciat la incorporació a les files del primer equip de Guillem Corominas i de Papa Diounkou.

Corominas, de 20 anys, va jugar el curs passat a l’Horta cedit per l’Espanyol i durant la seva etapa de formació ha militat al conjunt blanc-i-blau però també al Cornellà, arribant a ser internacional amb la selecció espanyola sub 17 i la catalana sub 18.

Pel que fa a Diounkou, de 19 anys, es va formar al Mallorca fins arribar a l’equip juvenil de divisió d’honor. En el seu primer any com a amateur, el central senegalès es va desvincular del club mallorquí i va iniciar una aventura a França. Posteriorment va estar un període de temps entrenant amb l’Hospitalet per acabar fitxant per l’Alcúdia, de la tercera divisió balear, amb qui va disputar set partits (584 minuts), abans que la pandèmia del coronavirus ho aturés tot.

Corominas, el lateral

Guillem va ser un fixe a la banda esquerra de l’Horta i abans que la pandèmia del coronavirus ho aturés tot va disputar 21 partits acumulant un total de 1.670 minuts. El barceloní és un defensa potent, ràpid i profund, fet que el fa perillós també en el joc ofensiu.

Guillem Corominas i Papa Diounkou s’han convertit en el sisè i setè fitxatge de l’equip de l’Alt Empordà després dels d’A drià Casanova i Cristian del Pozo (Banyoles), Roger Cunill (Vic), Lluís Micaló (Amorebieta) i Muritala (Girona B).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)