3a divisió FEF

El Figueres obté la cessió de Víctor Valverde per part del Girona

3a divisió. L’extrem tornarà a la disciplina del conjunt de l’Alt Empordà després d’acabar amb el club blanc-i-vermell la seva etapa de juvenil

El Figueres ha anunciat la incorporació de Víctor Valverde en qualitat de cedit pel Girona. L’extrem figuerenc torna al club on es va formar una temporada més tard de marxar, i és que, el futbolista va decidir fitxar pels de Montilivi per acabar el seu darrer any de formació a la divisió d’honor juvenil.

Valverde va debutar amb el primer equip de la Unió de la mà de Damià Abella, que el va fer jugar l’últim quart d’hora del matx entre el Figueres i el Granollers de la penúltima jornada de lliga a Vilatenim en el curs 2017/18, quan el futbolista tenia només 16 anys. La campanya posterior, tot i encara ser juvenil, Valverde va participar en 22 partits acumulant 877 minuts més a tercera, una precocitat que li va valer fitxar pel Girona.

El futbolista empordanès és l’onzena cara nova de l’equip després d’Enric Maureta (Mulhouse), Andrés Díez (Prat), Pol Gómez, Marc Medina i Jorge Torres (Peralada), Pol Bastidas i Marc Bech (Banyoles), Mario Mendoza (Olot juvenil) i Pau Baró i Angel Blanco (Figueres juvenil). A més, la plantilla la completen els renovats Pepu Soler, Ivan i Gabri Vidal, Carles Gallardo, Abel Fàbregas, Carles Coto, Uri Ayala, Pol Tarrenchs, Carlos Treviño i Ousman Touray.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)