2a divisió A

El Deportivo recorrerà a la justícia ordinària

2a divisió A. El club gallec ha vist com la via esportiva quedava esgotada després que el CSD hagi aprovat una lliga de 22 equips i el TAD no vegi cap raó per fer baixar el Fuenlabrada a segona B

El Deportivo està cada vegada més acorralat i encaminat a confirmar el seu descens a segona B. El club gallec acudirà a la justícia ordinària després de patir un doble revés a mans del CSD i el TAD. El Consejo Superior de Deportes ha aprovat una segona A amb 22 equips, fent esvair les esperances del Deportivo que la plata passés a ser de 24 clubs, mentre que el TAD ha resolt que no veu motiu per fer descendir al Fuenlabrada donant la raó a LaLiga, la responsable de fer viatjar als madrilenys a la Corunya el dia que va esclatar el brot de Covid-19 entre la plantilla.

Els gallecs ja han anunciat que acudiran a la justícia ordinària i demanen la paralització de la lliga mentre duri el procés, i és que, aquesta és ja l’única via que els queda per mantenir-se a segona A, el que sembla una utopia. El Dépor ha insistit a demanar la inhabilitació del president de LaLiga, Javier Tebas, aquesta vegada amb una carta dirigida al CSD.

Es desbloqueja el futbol

El CSD ha decidit desbloquejar el futbol professional i, després d’aprovar una lliga de primera de 20 equips i a plata de 22 ha dictaminat que l’inici del campionat es faci el proper cap de setmana del 12 i 13 de setembre. El sorteig del calendari de les dues competicions es farà, en principi, el proper dilluns.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)