Girona

Marcelo Claure adquireix el 35% de les accions del Girona

Girona. L’empresari s’uneix al projecte del club amb la compra de la major part de les accions de Pere Guardiola i el City Football Group, amb el 47% de la propietat, torna a ser l’accionista principal

El Girona compta des d’avui amb un nou propietari, i és que l’empresari nord-americà d’origen bolivià Marcelo Claure s’uneix al projecte amb l’adquisició del 35 per cent de les accions del club, unint-se d’aquesta manera a la parella que formaven Pere Guardiola i el City Football Group. De fet, el paquet accionarial del City Football Group que representa Ferran Soriano queda intacte, i és que mantindrà el 47 per cent de la propietat, mentre que Claure ara serà el segon màxim accionista del club amb aquest 35 per cent. Tot aquest paquet d’accions l’ha adquirit del Girona Football Group de Pere Guardiola, que ara es quedarà només amb el 16 per cent de les accions. Tot i això el de Santpedor mantindrà una bona responsabilitat al club, i és que passarà a ser el president del Consell d’Administració en detriment d’Ignasi Mas-Bagà, que continuarà sent el director general del club.

Marcelo Claure, CEO i director d’operacions de Softbank Group International i membre del consell executiu i de la junta directiva d’altres empreses d’èxit internacional, aterra d’aquesta manera al futbol espanyol després ’haver iniciat altres projectes al continent americà, entre els que destaca la seva implicació a l’Inter de Miami, del que comparteix la propietat amb David Beckham.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)