Girona

Iago López renova per un any més i jugarà cedit de nou al Logroñés

Girona. El lateral gallec ha estat una peça clau en l’ascens del conjunt navarrès a 2a divisió A i ara hi viurà la seva primera experiència a la categoria de plata

El Girona ha anunciat aquesta tarda la cessió del lateral Iago López al Logroñés, on ja hi va jugar la temporada passada aconseguint l’èxit de l’ascens a 2a divisió A. Iago López, de 21 anys, ha estat un dels jugadors més importants del conjunt navarrès per aconseguir el retorn al futbol professional, i és que només una lesió al turmell el va apartar de l’onze titular durant unes setmanes. Amb l’equip de La Rioja el de Lugo ha jugat un total de 20 partits, comptant un de copa i el de la promoció d’ascens contra el Castelló, en què el Logroñés es va imposar a la tanda de penals.

Ara Iago López podrà viure la seva primera experiència a la categoria de plata després d’haver jugat els dos últims cursos a 2a B, al Peralada i al Logroñés. Com que des del club es confia molt en la seva projecció el Girona ha decidit renovar el seu contracte, que acabava el juny del 2021, per una temporada més i en l’anunci del club no sespecifica que hi hagi cap opció de compra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)