Girona

Pere Guardiola: “L’entrada de Marcelo Claure dona solidesa i protegeix el club”

Girona. El de Santpedor ha valorat la venta del 35% de les accions del Girona a l’empresari bolivià, que s’ha incorporat com un dels principals socis del club

Vint-i.quatre hores després de l’anunci de la compra d’un 35 per cent de les accions del club per part de l’empresari bolivià marcelo Claure un dels altres propietaris del l’entitat, Per Guardiola, ha atès als mitjans de comunicació. El de Santpedor s’ha desfet de la major part de les accions que posseïa, però ha volgut deixar clar que no es desmarcarà del dia a dia del club i que l’arribada del nou soci suposarà un impuls pel club.

Negciació

“Fa temps que pensem com reforçar la societat amb accionistes importants. Hem valorat moltes opcions i hem estat afortunats de convèncer en Marcelo Claure, que ens dona la solidesa que buscàvem i serveix per protegir el club. És un moviment que fa mesos que treballem i no el volíem anunciar ambla temporada en marxa, però era indiferent estar a 1a o a 2a A.”

Límit salarial

“L’ampliació de capital és una via per ampliar el límit, però primer hem de veure quin ens posen i valorar totes les opcions per veure si l’hem d’aixecar o no. Com més socis potents tens més a prop estàs d’aconseguir-ho. L’ampliació de capital és una via però n’hi ha un parell més que són més agressives i ho hem de valorar.”

El seu paper

“Perdo accions però perquè les utilitzem, i és que les venem a un nou soci que ens dona fortalesa. Això no vol dir que no estigui al dia a dia del club i per això em nombraran president del consell d’administració. Estaré més que mai al davant.”

La ciutat esportiva

“L’arribada de Marcelo ens dona la possibilitat de pensar amb aquestes fites. Portem tot l’any treballant sobre aquest aspecte. Hi ha un parell de projectes estudiats i en algun moment haurem de donar el pas. No és un tema fàcil perquè hi ha ajuntaments pel mig, però aquesta temporada ha de fer un pas important.”

El discurs de Cárcel

“L’empenta que ens dona l’arribada de Marcelo no treu la prudència de Quique en clau esportiva. La realitat és que el límit salarial serà molt inferior i ens haurem de reinventar, i hem vist exemple com el Dépor. L’objectiu ha de ser seguir lluitant com els últims anys i seguir creixent. La línia de pujar o no és molt fina.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)