3a divisió FEF

Joan Padern, nou president del Peralada

3a divisió. El fins ara vicepresident del club, després de la renúncia de Miquel Llobet, agafa el càrrec per al proper any i mig i el substituirà Àngel Grau fins que s’acabi el mandat al 2023

El Peralada ja té relleu a la presidència. Després que Miquel Llobet presentés la renúncia al càrrec el passat 25 d’agost la junta directiva, que va acceptar el pas al costat del ja expresident, ha decidit continuar el seu mandat fins el 2023 –li resten tres anys després de les eleccions que es van celebrar l’estiu del 2017. Per continuar al capdavant de l’entitat la junta directiva ha buscat un relleu intern, i és que de manera immediata assumirà el càrrec de president Joan Padern Casanovas, un dels vicepresidents del club fins ara. Padern ocuparà el càrrec de president durant aquesta temporada i començarà la que ve, mentre que després li agafarà el relleu Àngel Grau, l’altra vicepresident, que serà l’encarregat de dirigir l’entitat fins a les eleccions que es celebrin el 2023.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)