Girona

Yan Couto, una nova via City

Candidat. El lateral dret brasiler podria acompanyar Pablo Moreno i Arijanet Muric com a cedit pel club anglès al Girona. Couto, de només 18 anys, va estar a l’òrbita del Barça a principis d’any

Tot i que encara s’han de fer oficials les arribades del porter Arijanet Muric i del davanter Pablo Moreno, el Girona i el Manchester City podrien lligar una altra operació de cara al nou curs. El lateral dret Yan Couto seria el tercer futbolista que podria arribar al club gironí en qualitat de cedit fins a final de temporada per l’entitat citizen.

Yan Couto, nascut a Curitiba (el Brasil) el 3 de juny del 2002, va meravellar tothom en el mundial sub-17 que va guanyar amb la canarinha. Amb unes característiques similars a les de Dani Alves, el jove jugador ha arribat a disputar dos partits sencers amb el primer equip del Curitiba i, a principis d’any, el Barça i el City van barallar-se per obtenir els seus serveis. Finalment, el conjunt anglès va avançar-se al blaugrana i va pagar sis milions d’euros per assegurar-se la incorporació d’una de les figures brasileres emergents.

Acabat d’arribar a Europa, Couto està fent la pretemporada amb el City, que veuria amb bons ulls cedir-lo al Girona per observar-ne la progressió de prop.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)