2a divisió FEF

El Llagostera goleja i es classifica per jugar la copa

Copa Federació. Els gironins han superat clarament el Platges de Calvià i s’asseguren la seva setena participació a la copa del Rei. El rival sortirà entre sis equips de primera que no juguin competició europea o un dels vint-i-dos clubs de segona A

llagostera 3 p. de calvià 0

LLAGOSTERA:Marcos, Pere Martínez, Julen Monreal (Lucas Viale, 86’), Diego, Aleix, Manchón (David García, 45’), Cortés (Adrià García, 88’), Guiu, Gil, Duba (Èric Jiménez, 45’) i Sascha.PLATGES DE CALVIÀ:Steven, Bigas (Gori, 76’), Blai, José, Pajuelo, Lozano (Josemi, 76’), Amengual (Orell, 13’), Ramos, Pedro (Borja, 67’), Edu (Enrique, 45’) i Nilson.GOLS:1-0 (71’) Sascha. 2-0 (75’) Cortés. 3-0 (80’) Gil.ÀRBITRE:Ramírez Marco.T.G.:a Duba, Lozano, Enrique i Bigas.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 200 espectadors al municipal de Llagostera.

El Llagostera ha golejat el Platges de Calvià i s’ha classificat per les semifinals de la copa federació i, de retruc, ha obtingut el premi gros de participar en la propera edició de la copa del Rei. Els gols de Sascha, Cortés i Gil, tot tres en la segona meitat, han segellat un triomf treballat dels llagosterencs però merescut ja que han dominat i gaudit de les millors ocasions de gol del partit.

El rival dels d’Alsina per a la primera eliminatòria de la copa del Rei que es disputarà al desembre sortirà entre sis equips de primera que no disputin competició europea o a algun dels 22 conjunts de segona A.

En la primera meitat, el Llagostera ha portat el pes del partit i ha dominat gairebé tots els aspectes del joc. El Platges de Calvià s’ha dedicat a defensar-se amb molt d’ordre, gràcies a la línia de tres centrals plantejada pel seu tècnic. Els primers minuts han estat de tempteig però, de seguida, els d’Oriol Alsina han generat joc ofensiu movent al rival d’esquerra a dreta. En el 15’, una bona combinació entre Gil i Sascha ha deixat al primer davant del porter. Steven ha tapat molt bé i el refús posterior ha anat a fora, després que el mateix Gil provés una xilena. Els balears han avisat tres minuts després amb un xut massa creuat de Ramos des del vèrtex, però els llagosterencs l’han tornat a tenir a través de dues centrades de Pere Martínez. Sascha i Duba han rematat amb el cap molt forçats a fora (19’ i 22’).

Just en la mitja hora, una gran jugada col·lectiva ha permès a Guiu arribar fins a la línia de fons, però la seva centrada s’ha passejat per davant de la porteria sense trobar cap rematador. El primer acte ha acabat amb una rematada de Duba desviada a corner després que un defensa refusés damunt la mateixa línia de gol (41’).

En la segon part, al Llagostera li ha costat més arribar l’àrea rival i ha abusat massa de centrades laterals i joc directe buscant Sascha, la seva referència. En el 53, Gil ha cedit de cares a Cortés, que ha provat un xut sec però Steven ha aturat en dos temps.

La qualitat ho decanta

Amb els d’Alsina sense trobar la manera de fer mal al Platges de Calvià, la pilota aturada, el seu millor aliat, ha aparegut en el millor moment. Un corner executat per Cortés l’ha rematar amb la testa i lliure de marca, un pecat per la defensa rival, Sascha (71’), que ha fet esclatar d’eufòria el municipal. La diana gironina ha caigut com un gerro d’aigua freda a l’equip balear que s’ha desfet davant el vendaval blau-i-vermell. En el 78’ Cortés ha aprofitat dos refusos a dins de l’àrea per afusellar Steven i fer el segon i en el 81, Gil s’ha tret de la màniga una centrada xut que ha sorprès al porter visitant. Llavors, el partit ha quedat sentenciat i el Llagostera ha assegurat la seva setena participació en la copa del Rei.

CURS 2011/12
Llagostera-Olímpic 4-2
1a eliminatòria
Llagostera-Cerceda 2-1
2a eliminatòria
Llagostera-l’Hospitalet 0-1
3a eliminatòria
CURS 2012/13
Llagostera-Badalona 1-0
1a eliminatòria
Llagostera-Eixea 1-0
2a eliminatòria
AE Prat-Llagostera 2-3
3a eliminatòria
Llagostera-València 0-2
Setzens de final
València-Llagostera 3-1
Setzens de final
CURS 2014/15
Betis-Llagostera 2-0
2a eliminatòria
CURS 2015/16
Llagostera-Albacete 2-1
2a eliminatòria
Saragossa-Llagostera 1-2
3a eliminatòria
Llagostera-Deportivo 1-2
Setzens de final
Deportivo-Llagostera 1-1
Setzens de final
CURS 2016/17
Racing-Llagostera 2-1
2a eliminatòria
CURS 2019/20
Llagostera-Haro 0-1
1a eliminatòria
CURS 2020/21
Llagostera-?
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)