El Peralada guanya a Banyoles amb un gol de Sergi Romero

Un gol del capità xampanyer decideix un duel igualat en què els locals han pogut empatar en el tram final, amb un pal inclòs

El Peralada ha aconseguir la victòria en el duel gironí contra el Banyoles gràcies a una diana del capità Sergi Romero a la segona part, que ha decidit un partit molt igualat en què ha decidit l’efectivitat de cara a porteria.

El duel ha començat mogut, i és que el Peralada ha sortit disposat a controlar el ritme del partit però s’ha trobat amb un ensurt en la sortida de pilota que Sanku no ha convertit en gol perquè Aroca s’ha lluït per evitar-ho. Els xampanyers no han desistit de tenir la pilota i han començat a acostar-se a la porteria de Bartrina, tot i que més enllà d’un xut ras de Coro que ha desviat Bartrina als d’Albert Carbó els ha costat generar ocasions clares de perill. De fet, la més clara l’han tornat a tenir els de Pitu Batlle després d’una altra bona recuperació, però de nou Aroca ha evitat el gol, aquesta vegada davant de Turón. Abans del descans encara hi ha hagut temps perquè el Banyoles reclamés un penal sobre Henry que el col·legiat no ha assenyalat.

En la represa els dos equips han mogut l’equip i el Peralada ha estat més sòlid defensivament, sense concedir pràcticament res al Banyoles fins que Sergi Romero ha marcat el 0-1 rematant una falta lateral centrada per Josu Currais (63’). Amb el marcador a favor els xampanyers han pogut sentenciar en una acció de Casanovas, però l’ex del Banyoles ha perdonat. Això ha donat ales als locals, que han buscat l’empat insistentment en els últims minuts. De fet, l’han tingut a tocar, i és que primer Aroca ha aturat amb problemes un xut d’Andreu i ja en el temps afegit Èric Gispert ha tingut la més clara amb un llençament de falta directa que s’ha estavellat al pal, just abans que es consumís el temps amb la victòria del Peralada.