La segona part condemna el Figueres a Cerdanyola (2-1)

Els de Javi Salamero s’avancen amb un gol de Marc Medina però els locals capgiren el marcador amb un doblet de Javi López

El Figueres ha encadenat la segona derrota, la tercera després de quatre jornades, després de caure a Cerdanyola en un partit que havia començat molt bé amb un gol de Medina però que els vallesans han remuntat en la segona part amb dues dianes de Javi López.

El Figueres ha tingut molt clar des del primer minut que havia de sortir a buscar la victòria i ha tingut dues bones ocasions per obrir el marcador ben aviat. Primer l’ha tingut Ousman i després Pepu Soler en la més clara de totes, però el seu xut ha sortit desviat. El domini dels figuerencs era clar i el premi ha acabat arribant passada la mitja hora de joc quan Marc Medina ha rematat una centrada de Carles Coto per fer el 0-1 (35’).

El guió del partit semblava ideal pels interessos de la Unió, però la segona part no ha començat gens bé, i és que quan només s’havien jugat cinc minuts el Cerdanyola ha empatat el partit amb un gol de Javi López, que ha rematat una centrada de Pitu. Els figuerencs ha semblat que reaccionaven bé al gol de l’empat, però en el 64’ els locals han tornat a colpejar, i és que Javi López ha marcat de nou per capgirar el marcador aprofitant una assistència d’Elhadji després d’una centrada de Marc. El recital de Javi López encara hauria pogut ser més gran, i és que deu minuts després Uri Ayala ha hagut d’evitar sota pals el tercer gol de l’atacant del Cerdanyola. En els últims minuts els figuerencs han buscat l’empat a la desesperada i l’ha estat a punt de trobar en una acció d’Uri Ayala, però el marcador ja no s’ha mogut.