Al Banyoles li torna a sortir creu

3a divisió. Els banyolins perden al Narcís Sala després d’encaixar l’1-0 al minut 87

sant andreu 1 banyoles 0

SANT ANDREU:Arnau Riera, Llamas, Noguera, Kilian, Yaya Sidibe, Carreón (Franco, 82’), Alberto (Víctor Alonso, 82’), Manu Lanza (Gallego, 61’), Baquero, Ferrón (Alcover, 61’) i Kuku (Serramitjà, 44’).BANYOLES:Bartrina, Quimo, Botxi, Nil Congost, Roura, Venzal, Toni Güell (Henry, 50’), Gispert (Ignasi, 77’), Turon (Marçal, 77’), Jam (Moha, 63’) i Sanku (Andreu, 50’).GOLS:1-0 (87’) Victor Alonso.ÀRBITRE:Carrero Romera.T.G.:Al local Ferrón, i als visitants Sanku, Jam, Toni Güell i Marçal.COMENTARI:Els de Pitu Batlle continuen sense sumar cap punt després d’haver caigut per la mínima en els tres partits disputats. I és que els banyolins van tornar a patir una derrota cruel, ahir al migdia, al camp del San Andreu. Els del Pla de l’Estany van merèixer alguna cosa més, perquè pràcticament no van concedir ni una sola ocasió als locals durant els noranta minuts, però quan ja tocaven l’empat amb els dits, i fins i tot somiaven amb la victòria, va arribar el gol de Víctor Alonso, que va superar Bartrina amb un xut des de fora l’àrea ajustat al pal (87’). El gol va deixar el Banyoles sense temps per reaccionar, i això que, just abans, els banyolins van tenir una bona ocasió amb una acció de Marçal que va aturar Arnau Riera. Va ser una de les poques arribades que va tenir el Banyoles: abans, només ho havien provat, amb més timidesa, Gispert, en una falta just abans del descans, i Turon, amb un xut per sobre el travesser en la represa. Els de Pitu Batlle, això sí, havien fet una feina impecable en defensa, perquè el Sant Andreu només va tenir una ocasió de Lanza abans que arribés el gol de la victòria al final.