3a divisió FEF

El Figueres torna amb un empat agredolç (1-1)

Els figuerencs han rebut el gol de l’empat just després d’avançar-se i després no han aprofitat les ocasions que han tingut

El Figueres s’ha hagut de conformar amb l’empat en el seu retorn a la competició després de quinze dies de descans, i és que tot i avançar-se en el marcador ha rebut l’empat molt aviat i després no ha tingut l’encert de cara a porteria per guanyar el partit.

El partit ha començat sense gaire ritme ni ocasions de gol per cap dels dos equips, però a la mitja hora de joc tot ha canviat. I és que els figuerencs han aprofitat una recuperació a camp rival per avançar-se en el marcador amb una diana de Pepu Soler (30’). L’alegria, però, els ha durat només uns segons, i és que en la jugada següent el Vilassar ha empatat el partit amb un gol d’Eslava, que ha aprofitat una passada llarga a l’esquena de la defensa.

A partir de l’empat qui ha tingut la gran majoria d’ocasions per desequilibrar el marcador ha estat la Unió, però no ha aconseguit afinar de cara a porteria. La primera l’ha tingut Gallo abans del descans, però el seu xut ha sortit desviat. En la segona part el protagonisme ha estat de Pepu Soler, que primer ha xutat desviat després d’una assistència de Gabri i després, en la més clara ha topat amb el pal en un xut potent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)