Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“S’ha vist un bon Girona, però millorarem”

Les victòries canvien la cara a tothom, però a Francisco, un home particularment expressiu, se li nota especialment quan el seu equip suma de tres en tres. “Guanyar per més d’un gol en aquesta categoria és molt difícil,”, va començar dient, radiant, en la roda de premsa telemàtica a l’acabament del partit. “Vull felicitar a tots els jugadors, estic molt content”, va seguir el tècnic, satisfet de la versió oferta pel grup que orienta: “S’ha vist un bon Girona, però seguirem creixent. Quan agafem la forma física, millorarem.”

El duel d’ahir al Carlos Belmonte va tenir diversos episodis, un dels més destacats, el del principi, en què durant el primer quart d’hora el conjunt blanc-i-vermell va dominar i generar situacions de gol però no hi va donar continuïtat. “Ens hem enfrontat a un rival que tenia molta necessitat de punts i havien de collar en alguna fase, i així ho han fet. Els primers 15 minuts nostres han estat molt bons i hem tingut prou ocasions per avançar-nos i encarrilar el partit”, va explicar. “No ha estat així i ells han fet aquest cop sobre la taula i se’ns han tirat a sobre. Però la gent ha respost i hem equilibrat bé”, va seguir. “El pla de partit ha sortit com el prevèiem, i en el descans els he dit que havíem de seguir tenint la pilota. Les fases que ho hem fet hem generat ocasions de gol, i després la sortida de Stuani ens ha donat també bastant”, va desgranar l’entrenador, que, en aquest sentit, va cobrir de lloances l’ariet uruguaià, que va sortir al minut 60 i va estar present en les dues dianes. “És un paio fantàstic”, va reconèixer. “Avui, quan ha sentit l’alineació, que era suplent, el primer que ha fet és aixecar-se i anar amb els companys a animar-los perquè ho donessin tot”, va relatar. “I després, quan li ha tocat sortir..., sembla que tingui divuit anys, ha vingut corrent per la banda. Porta molt temps sense jugar, té una fam terrible i es troba molt millor. És el nostre referent i tenir-lo amb nosaltres és fenomenal”, va cloure.

Aritz López Garay, destituït

El tècnic de l’Albacete durant el partit d’ahir va sortir a sala de premsa, va donar les seves impressions sobre el matx i, tot seguit, se li va comunicar que quedava destituït. “Amb l’objectiu de canviar la dinàmica de l’equip, l’Albacete pren aquesta difícil decisió”, va indicar en un comunicat el club castellanomanxec, que acomiada el segon entrenador aquest curs. López Garai, que va rellevar Lucas Alcaraz, ha dirigit l’equip en 12 partits, en què ha recollit dos triomfs, quatre empats i sis derrotes i, en un sotrac, dels últims 27 punts n’ha sumat tres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)