2a divisió FEF

futbol català

copa catalunya

La connexió Boris-Sascha dóna la classificació al Gavà

Copa Catalunya. Tot i que el Figueres es va avançar, els blaugrana van capgirar el resultat gràcies a una gran actuació de la parella atacant

El Gavà segueix en un moment dolç que s'està traduint aquesta pretemporada en un pas brillant per la copa Catalunya. Després de superar a el filial de l'Espanyol i eliminar el Terrassa amb una remuntada in extremis, els de Juanma Pons continuen amb pas ferm en la copa i van derrotar el Figueres amb una contundència inesperada. I això que els de l'Alt Empordà es van avançar amb una diana de Javi Revert abans del minut 20. Però el gol no va ser més que un miratge abans que Boris i Sascha van fer acte de presència. Entre tots dos –amb un hat-trick del primer i un doblet del segon– van anotar les cinc dianes gavanenques. El primer de colpejar va ser Boris, que va fer l'empat quan tot just es complia la mitja hora de joc després de rematar una centrada de David Jiménez. I abans del descans, el màxim golejador de l'equip la temporada passada va fer el segon: el porter Gallego va aconseguir aturar la primera rematada, però no va poder fer res amb el rebuig (42'). Amb el resultat ja capgirat, la segona part només va tenir un dominador. I ja als dos minuts, Sascha va fer el tercer. Una altra centrada de David Jiménez va ser rematada al fons de la xarxa pel corpulent davanter, que, dotze minuts després, faria el 4-1 en un servei de cantonada. I per si això no fos prou, Boris va tancar el marcador després d'una recuperació del seu company en la davantera
(63'). Ara, amb el Lleida-Badalona encara pendent de jugar-se, els blaugrana s'enfrontaran a un dels equips que l'any passat jugava a segona A per seguir fent camí en la copa.

GAVÀ5
FIGUERES1

GAVÀ: Craviotto, Joel (Cristian, 65'), Agus, Cazorla (Fernando, 65'), Héctor Camps, Pla, Reche (Niko, 65'), Peque (Mario Gómez, 46'), David Jiménez, Sascha i Boris (Sarmi, 65'). FIGUERES: Gallego, Quimo, Varese, Romero, Cunill (Albert Genís, 80'), Venzal, Pedro (Ferron, 70'), Pitu (Torque, 57'), Casanova (Bonaventura, 57'), Revert (Moha, 70') i Ritxi. GOLS: 0-1 (19') Revert. 1-1 (30') Boris. 2-1 (42') Boris. 3-1 (47') Sascha. 4-1 (59') Sascha. 5-1 (63') Boris. ÀRBITRE: Gómez Meneses. T.G.: al local David Jiménez.
St. Andreu - Barça B
2-1
Gavà - Figueres
5-1
Lleida - Badalona
Està previst que es jugui amb la competició de lliga començada.
Exempt
Prat Els equips classificats entraran en el sorteig amb els tres equips que el curs passat van jugar a segona A (Girona, Nàstic i Llagostera) en els quarts de final. Un quedarà exempt i no pot ser el Prat.