3a divisió FEF

En ratxa golejadora

3a divisió. La Jonquera arriba al debut històric a la categoria després d'haver golejat el Vic (0-6) i l'Agullana (1-7), però en la lliga no disposarà del màxim golejador de l'estiu, Javi Amigo

La Jonquera ha anat clarament de menys a més en la pretemporada i, encara que només s'hagi enfrontat amb un rival de la seva categoria o superior, ha deixat molt bones sensacions per al debut de lliga de diumenge al Nou Sardenya contra l'Europa. Els d'Àxel Vizuete han acabat tancant la pretemporada amb una derrota contra el Llagostera, dos empats i tres victòries.

La Jonquera ha posat el colofó a la pretemporada aquest cap de setmana. Dissabte, al camp del Vic de 1a catalana, va demostrar que està un nivell per sobre (0-6), i diumenge es va tornar a mostrar molt contundent al camp de l'Agullana de 3a catalana (1-7). Els tretze gols en dos partits és, sobretot, el que permet ser optimistes als jonquerencs, ja que la seva solidesa defensiva està pràcticament garantida i on sol tenir més problemes és en la consecució de gols.

Amigo goleja sense lloc

Un dels noms que més han destacat aquesta pretemporada és el de Javi Amigo, que, curiosament, no formarà part de la plantilla de la Jonquera aquesta temporada. El davanter, que ja va acabar a l'equip el curs passat però que no estava renovat, ha fet pretemporada amb els jonquerencs per ajudar a repartir càrrega de treball. El seu bon rendiment, anotant cinc gols en la pretemporada –els tres últims diumenge contra l'Agullana–, ha fet que el club reflexioni sobre la possibilitat d'incorporar-lo, però finalment jugarà a l'Agullana. A més, tot i el conveni de filiació entre els dos equips, el fet de tenir més de 23 anys no li permetrà tenir minuts amb la Jonquera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)