2a divisió FEF

Marc Cardona lidera el Barça B en l'estrena

‘Hat-trick'. El nou davanter blaugrana va tenir el debut somiat al Mini i amb tres gols va donar el triomf al filial contra un Atlètic Saguntí batallador

Amb un inspirat Marc Cardona, el Barça B es va estrenar amb una solvent victòria contra el debutant Atlètic Saguntí, que no es va rendir fins al darrer minut. Els tres gols del davanter lleidatà, però, van catapultar un Barça molt superior en la primera meitat. Dominadors des del primer moment, els de Gerard López van avisar ja al minut 2 amb un llançament de falta d'Albert Perea que el porter Lluna va enviar a córner. I poc abans d'arribar al quart d'hora, Cardona, de cap, va inaugurar el marcador aprofitant una centrada d'un altre dels nouvinguts, el lateral Nili. I en el 20', altra vegada l'exdavanter del Sanluqueño va tornar a foradar la porteria rival. Tot i el 2-0, el Barça B semblava que no es conformaria amb això. De fet, no van passar ni cinc minuts quan Xemi va tenir el tercer a les seves botes en un xut potent que va fregar el travesser. I en el 40', el migcampista va tenir una altra excel·lent oportunitat, però aquesta vegada la seva rematada va topar amb la fusta. Però, coses del futbol, quan millor jugaven els blaugrana va arribar el gol dels valencians. Suárez no va poder blocar la pilota en un servei de cantonada i Esteve, atent a la jugada, va aprofitar la pilota morta per tornar a posar el seu equip en el partit. I tant, si ho va fer. Perquè si en la primera meitat els de Gerard López havien passat per sobre dels de Sagunt, a la represa els visitants van presentar una cara completament diferent. Es van estirar i, tot i que gairebé no van inquietar el porter Suárez, l'avantatge per la mínima no va permetre respirar tranquils als blaugrana. Un patiment que hauria pogut evitar Alfaro si hagués estat més encertat en un contracop en el 79'. La seva rematada, però, va sortir alta, i dos minuts després, els visitants van posar l'ai al cor a la parròquia blaugrana. Una pèrdua de pilota a la frontal de la pròpia àrea va requerir la intervenció d'un Suárez que, ràpid en la sortida, va evitar el perill. I en el temps afegit va arribar el moment perquè Cardona posés la cirereta al pastís en una actuació brillant i deixés el partit vist per a sentència. Amb l'Atlètic Saguntí llançat a l'atac buscant l'empat –van disposar d'una falta lateral i un servei de cantonada en la pròrroga–, un ràpid contracop del Barça B el va culminar el davanter amb el seu tercer gol, per deixar clar que el filial blaugrana va de debò i que al Mini hi ha una nova promesa a seguir.

BARÇA B3 AT. SAGUNTÍ1

BARÇA: Suárez, Nili (Moi Gómez, 79'), Tarín, Martínez, Palencia, Fali, Txemi, Aleñá, Alfaro (Cámara, 83'), Perea (Mújica, 73') i Marc Cardona. AT. SAGUNTÍ: Lluna, Gámez, Gimeno, Trilles, Óscar López, Ortega (Javi Serra, 73'), David Fas (Beni, 78'), Isaac, Esteve, Javi Rubio (Javi Boix, 67') i Néstor. GOLS: 1-0 (13') Marc Cardona. 2-0 (20') Marc Cardona. 2-1 (45') Esteve. 3-1 (94') Marc Cardona. ÀRBITRE: González Francés. T.G.: Als locals Nili, Fali i Suárez; i als visitants Néstor, Trilles, Isaac i Javi Boix. PÚBLIC: 843 espectadors al Miniestadi.