Girona

El protagonista

Arnau Martínez

Un senyor futbolista

Arnau Martínez és encara juvenil. De tercer any, ja és l’últim, però encara està en edat de formació malgrat que no ho aparenta sobre la gespa. I és que és un futbolista extremadament fiable, que sempre competeix i rendeix, jugui on jugui. Central originàriament, el curs passat va emergir actuant en aquesta posició en línia de tres, però en aquest, Míchel, que fins ahir havia apostat sempre per la línia de quatre al darrere, l’havia alineat de lateral dret. I també havia complert el de Premià de Dalt, que contra l’Osca va tastar una nova demarcació, la de carriler dret. No sembla, a priori, el lloc més favorable per a un central, ja que és una posició que reclama quilòmetres, repetició d’esforços i, sobretot, arribada i precisió amb la pilota en els metres finals, però Arnau se’n va sortir. Bé, se’n va sortir i va excel·lir, perquè va fer un partidàs.

“Era l’únic dubte que tenia, però ha fet una primera part d’un nivell altíssim”, va explicar Míchel al final del partit. “És una posició en què no havia jugat mai, però té molta claredat en el joc. I tot i que no és un carriler a l’ús, i no té grans recorreguts sí que quan porta la pilota ho fa bastant bé, entra cap a dins”, va completar l’entrenador, més que satisfet amb l’actuació del dorsal 38 a qui va canviar al minut 85. Durant el matx, amb l’equip atacant la majoria del temps del matx, va tenir molta participació en atac i es va lluir amb diverses arribades per la banda, una de les quals espectacular, en què es va desfer d’un rival amb un driblatge que va ser un híbrid d’elàstica i cua de vaca. També va exhibir poder aeri, tot i no ser gaire alt, amb dues rematades de cap perillosíssimes; la primera va ser gol, però no va pujar al marcador per fora de joc, i la segona va ser el porter Andrés Fernández, amb una gran intervenció, qui ho va evitar. Una vegada més, doncs, Arnau va demostrar que tot i tenir 18 anys ja és un senyor futbolista. Té nivell i projecció i és inquietant que el seu contracte amb el Girona, que acaba el 30 de juny del 2022, encara no s’hagi renovat. Són deures pendents del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)