Girona

Míchel: “Les baixes són un repte com a equip”

El Girona rep demà el cuer, l’Alcorcón (19h), amb la confiança del triomf a Fuenlabrada però molt minvat per les baixes. El tècnic, Míchel Sánchez, n’ha parlat a la sala de premsa de Montilivi.

Les baixes

“Esperem que no ens afecti. Tenim una bona plantilla i és veritat que són baixes importants, sobretot al mig del camp, però tenim jugadors suficients per competir. Em preocupa que siguin dos partits de sanció per a Samu i Ortolà i sobretot les lesions per més temps de Borja i Darío. Se’ls atura la millora que tenien i l’equip perd dos jugadors importants, però s’ha de seguir.”

Cobrir els buits

“Al carril, tenim alternatives. Juncà és el jugador que té les característiques de la posició, però Valery també hi ha jugat molt. Fins i tot hi poden jugar Arnau o Calavera. Em preocupa menys. Al lloc de Borja i Samu, tenen molta experiència per jugar entre línies. Hem de veure com ho farem, si juguem amb doble punta o com ho fem. A més, tenim la incògnita de com vindrà el rival, perquè han canviat l’entrenador. Això fa que ens vulguem fixar sobretot en nosaltres mateixos.”

Dèficit a casa

“A Montilivi tenim la sensació que ens falta una victòria amb la nostra gent. Hem de fer-nos forts a Montilivi. Necessitem sumar de tres en tres aquí.”

Stuani i el gol

“És un jugador referent. De mica en mica va agafant el seu millor nivell i està ajudant molt l’equip. Ara sortint des de la banqueta, i demà com a alternativa pot ser a l’onze. El més important d’ell és que vagi cap al seu millor nivell, que tots en sortirem beneficiats.”

Lligar dues victòries

“El més important és sumar punts. Després del partit contra l’Osca, em fa la sensació que l’equip ha agafat una bona dinàmica. No generàvem tot el que volíem, i en els últims quatre partits som un equip molt més vertical i més agressiu en els metres finals. És el que jo vull. Si mantens aquesta dinàmica d’arribar a porteria rival, tenim jugadors suficients per fer una bona temporada.”

“És important lligar dues victòries, perquè ens donaria confiança, però em centro sobretot en la sensació. M’agrada el que veig. Veig l’equip més compacte, més organitzat i amb més alegria al davant.”

L’Alcorcón

“Si venen amb un canvi d’entrenador i amb els ulls molt oberts, nosaltres no ens podem fixar ni en la classificació ni en el fet que hagin rebut molts gols. Crec que serà un partit molt complicat. És un partit clau i necessitem els tres punts.”

Canviaria el resultat per no tenir baixes?

“No, perquè saps que en una temporada tindràs pedres al camí que has de superar. Com a equip, és un repte que fa que tothom estigui endollat. Necessitem un pas endavant d’Ibra, de Pablo Moreno, de Calavera, de Juncà...S’entrenen molt bé i no em preocupa.”

Moltes targetes

“Hem parlat amb Ortolà. Ja sé que viu els partits molt intensament, però el perdem dos partits, i ell no estava competint. Ha de tenir una mica més de tranquil·litat. Com les targetes per protestar. I jo soc el primer.”

“Som un equip que intenta jugar, que intenta facilitar les coses als àrbitres. Som competitius però no som un equip que pugui pecar d’agressivitat.”

Samu Saiz

“Samu té el càstig que es mereix o que va provocar. Vull que aprenguem d’aquests errors. Ell té la seva manera de ser. Però pot anar canviant. No val dir “és que soc així”. És bo que ho reconegui. Ha crescut molt els últims partits, s’està sentint molt millor, apareixent a molts llocs. Estava aconseguint això. Ara té un període de reflexió i ha de tornar amb més força si fa falta.”

Sanció interna?

“Com a plantilla, Samu i Ortolà tenen multa i l’han de pagar. Sempre diem que no podem donar cap avantatge al rival. Acabar amb onze ha de ser una obligació, si no és per una circumstància del joc. Saben que es van equivocar i van posar en perill la victòria de l’equip.”

Pablo Moreno

“Està al 100% i crec que demà ha de ser un jugador protagonista. Ja està al seu màxim nivell físic i ens ha d’aportar molta energia a l’atac. Té gol, velocitat i profunditat. Ha de fer un pas endavant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)