Girona

Axel Vizuete: “Arribem al ‘play-off’ en el millor moment”

‘Play-off’ d’ascens a 2a divisió FEF. El tècnic del Girona B confirma les queixes sobre la gespa de Can Rosés i comptarà amb tots els jugadors del filial per l’eliminatòria contra el San Cristóbal excepte Artero

El Girona B ha entrenat aquest matí al municipal de Can Rosés a Rubí, l’escenari de la fase catalana del play-off d’ascens a 2a divisió FEF. El tècnic, que ha atès als mitjans de comunicació en una roda de premsa virtual, ha confirmat les queixes que s’han anat fent en les últimes hores sobre l’estat de la gespa. “Avui hem entrenat a Rubí i confirmem les queixes. Costa mantenir l’estabilitat sobre la gespa i sentir-se segur, però no tenim altre opció que acceptar-ho. Hem de centrar-nos en la feina perquè no hi ha excusa, i és que el terreny de joc és el mateix per tots”, ha comentat el tècnic del filial gironí, que sap que no serà un partit gens fàcil contra el San Cristóbal: “Té unes característiques molt marcades perquè porten anys amb el mateix entrenador. Són jugadors molt físics en totes les posicions i tenen una mentalitat de màxim nivell que l’entrenen des del primer dia. A partir d’aquí no és un equip que només tingui joc directe, i és que si no els pressionés bé saben fer bon futbol i són un equip amb una pressió molt intensa.”

Vizuete ha confirmat que pel play-off d’ascens, si més no per aquesta primera eliminatòria, l’equip comptarà amb tots els jugadors amb fitxa del filial que són habituals en les convocatòries del primer equip, com és el cas d’Ureña, Gabri, Biel Farrés o Àlex Sala. L’única excepció és Ricard Artero, que continuarà sota les ordres de Míchel al primer equip. “És important que puguem comptar amb tots i que treballin tota la setmana amb nosaltres”, ha sentenciat Vizuete, que creu que l’equip arriba en el seu millor moment a la cita decisiva: “Arribem en un estat de forma molt bo i amb molta seguretat tot i el cop que vam rebre en els últims minuts contra el Granollers que ens van deixar sense opcions al títol. Va ser un dels millors partits de la temporada i ens ha de servrir. El més important és veure que ofensivament estem en un gran moment, i és que en alguns moments del curs ens ha costat tenir eficàcia davant de porteria però ara hi ha jugadors com Pau Víctor o Adri Gené que estant en molt bona forma i marquen les diferències. És important traduir les bones sensacions en el joc amb gols i ara ho fem.”

Joves amb experiència

“Des del club en cap moment s’ha marcat l’exigència de l’ascens. Només treballar bé i que els jugadors millorin per poder ajudar el primer equip. Tenim un equip molt jove però no tenim aquesta pressió”, comenta el tècnic del Girona B. Tot i la joventut de tota la plantilla hi ha força jugadors que ja van viure el play-off d’ascens del curs passat en què els gironins es van quedar a les portes de l’ascens contra el Cerdanyola. “Totes les experiències que hem viscut ens serveixen per millorar i per això tenim present la temporada passada. Hem de voler ser protagonistes i jugar a camp contrari, intentant sotmetre el rival. La proposta ha de ser aquesta”, valora Vizuete, que analitza el nou format del play-off: “M’agrada el fet que el primer classificat obtingui el premi de l’ascens perquè crec que és el més just. Per la resta el format no et dona marge d’error i has de guanyar tres partits, però algú ha de pujar i intentarem fer tres partits perfectes. De moment, però, hem de pensar en el San Cristóbal, i és que si ens centrem en els tres partits ho veurem massa lluny.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)