Remuntada per anar fent

D. d’honor juvenil

Europa 1 Girona 2

EUROPA:Éric, Batu, Sascha, Basart, Vera (Bernardo, 79’), Alejandro (Curiel, 79’), Amate (Aron, 71’), Willy, Vici, Julen (Boussid, 71’) i Plaza (Philip, 45’).GIRONA:Gerard, Marco, Borra, Bas, Jan (Albert, 77’), Calvete, Iker Vázquez, Hugo, Enric, Derek (Joel, 61’) i Jastin (David, 83’).GOLS:1-0 (30’) Plaza. 1-1 (52’) Jastin 1-2 (56’) Vázquez.ÀRBITRE:Godia Solé.T.G.:A Amate i Batu, de l’Europa, i Jordi, del Girona.T.V.:Al local Curiel (95’).COMENTARI:El Girona continua progressant a molt bon ritme en la divisió d’honor juvenil, tot i que va haver de patir al camp de l’Europa. De fet, el conjunt gracienc va arribar al descans amb avantatge en el marcador i fins i tot hauria pogut fer el 2-0 (40’). En la segona part, però, el Girona va tenir una fase de molt domini, va remuntar en quatre minuts –Jastin va fer el primer i va assistir Vázquez en el segon– i hauria pogut fer algun altre gol. En els últims minuts, però, l’Europa va buscar amb insistència l’empat i va topar amb el porter Gerard, un dels destacats.