Girona

La mirada posada en l’horitzó

Futur. El club blanc-i-vermell ha aconseguit la permanència a 1a divisió i ara té com a objectiu l’ampliació de contracte de Míchel per refermar la seva importància dins d’un projecte de llarga durada i que vol créixer amb la figura del vallecà

Amb la permanència sota el braç de manera matemàtica, el Girona pot somiar, però també pot començar a fer la planificació d’una nova temporada a primera divisió. Si la competició era una condició indispensable per començar a dissenyar el futur, el futur de Míchel Sánchez també ho és. El tècnic madrileny té un contracte amb el club gironí fins al juny del 2023 i, després del gran moment que viu l’equip en l’elit, el club està treballant en la seva renovació. En una entrevista concedida a RAC1, Quique Cárcel va admetre que el club, des del mes de novembre, està intentant ampliar el lligam entre les dues parts. De fet, Cárcel va comentar que l’oferta del club era l’ampliació fins al 2026. Després del partit contra el Mallorca, el Girona tindrà un descans de 10 dies que podrien ser clau per començar a moure les renovacions que estan sobre la taula. Entre altres noms, hi ha el d’Aleix Garcia, que ha renovat automàticament amb el club després de la permanència, però que podria tenir ofertes d’arreu després de ser un dels jugadors revelació de la competició. D’altra banda, i segons va indicar la cadena SER, el Girona podria fer oficial ben aviat el fitxatge de Gazzaniga, que acaba contracte amb el Fulham, equip que l’ha cedit aquesta temporada a terres gironines. Segons s’explica, l’acord seria fins al 2025 i l’argentí hauria refusat ofertes de clubs més potents com ara el Vila-real; una notícia que es podria confirmar aviat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)