Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“He demanat a l’equip que sigui més vertical”

Tot i vèncer amb claredat el Getafe, Míchel va entrar a la sala de premsa amb un discurs de millora. “Quan hem trobat els espais per banda, ens ha faltat profunditat. En la segona part, ho hem interpretat millor. Ells han guanyat en el seu fort i nosaltres en el nostre”, explicava el tècnic madrileny, que també estava content pel rendiment i l’eficàcia de l’equip de cara a porteria. “Ha estat un partit molt complicat i hem de seguir millorant. El Getafe ens ha superat en els duels i no sempre tindrem l’eficàcia d’avui a dalt.”

Malgrat que Míchel és un entrenador que analitza i interpreta tots els partits amb una mirada més autocrítica, ahir també va aprofitar per elogiar el treball dels seus homes vist al terreny de joc: “Estic molt satisfet perquè el partit no era fàcil de competir. Ells són capaços de portar-te molt ràpidament a la teva àrea, i quan hem sabut trobar Iván al mig del camp, ells han hagut de córrer cap enrere”, explicava Míchel, que tornava a repetir que la clau no era tenir la pilota, sinó fer sentir incòmode el rival amb verticalitat.

El treball té la seva recompensa, i el de Vallecas va fer debutar Selvi a primera: “Estic content per ell i per l’Acadèmia del Girona, que ens ajuda molt.” Qui se’n va endur la palma, però, va ser Tsygankov una vegada més: “Tenir Viktor és una benedicció. Té humilitat i sacrifici. Encara no se sent del tot còmode i millorarà”, va dir Míchel, que també es va desfer en elogis cap a Stuani: “Tenir un davanter com ell, o Dovbyk, et permet obrir els partits. El que ha de fer és gaudir jugant al camp”, va concloure.

AUTOCRÍTICA

“Hem vist l’espai, però ha faltat ser més profunds. És un cosa que hem de millorar”

SOBRE ALEIX

“Mentalment, no s’acaba de creure totes les seves condicions. Ens dona molt”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)