Girona

J.L. Mendilibar

Entr. del Sevilla

“Ens hem de centrar en nosaltres”

José Luis Mendilibar va comparèixer ahir a la sala de premsa en la prèvia del matx d’aquesta nit al Sánchez Pizjúan. El basc vol sumar la primera victòria del curs i rentar la cara del seu equip. “El temps que hi ha hagut entre partits ha estat de cinc dies. És suficient per poder-se recuperar, tot i que la calor que fa per aquí ho dificulta”, explicava. I va subratllar la bona sessió d’entrenament del seu equip: “Feia temps que no els felicitava i ho faig públic.”

Mendilibar va explicar que el nou fitxatge dels sevillistes, Lukebakio, i tot l’equip han completat un bon final de setmana. Però el darrer curs el partit contra el Girona va ser complicat: “El partit del Girona va ser un zero a dos, però vam tenir ocasions de gol que no vam saber materialitzar.” “La prèvia ha estat bona i m’agafo a això”, va respondre el basc sobre la duresa de l’equip gironí.

Finalment, Mendilibar va parlar de Míchel. “És molt bona persona i un gran entrenador. A Girona ha trobat el lloc adequat per créixer i desenvolupar el seu futbol”, va concloure el tècnic rival.

BONA ACTITUD

“Vam començar la setmana amb la derrota al cap, però l’hem acabat molt bé”

SOBRE MÍCHEL

“És al lloc indicat per poder créixer i desenvolupar el seu futbol”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)