Girona

Míchel: “Tenim un equipàs per competir en aquesta lliga”

El Girona va tancar ahir la plantilla per una nova temporada a primera divisió i avui ha estat Míchel que ha sortit a la sala de premsa a la prèvia del partit contra Las Palmas de demà a Montilivi. “Encara queda mercat a Aràbia”, iniciava amb un toc d’humor el tècnic madrileny. Les baixes pel partit de demà seran Borja, Jastin, Toni i Callens, que no s’han pogut recuperar de les seves lesions.

A més a més, una de les preguntes més repetides ha estat la confecció de la plantilla i com va viure les últimes hores de mercat el madrileny. “Vaig estar tranquil, havia parlat amb l’Eric i ell estava cent per cent segur que volia venir. Amb Portu també i les sortides ja estaven fetes. La possibilitat de sortida de Callens era oberta, però continua amb nosaltres i la seva millor versió encara està per veure”, introduïa Míchel.

La plantilla, definida

“Les noves incorporacions estan perfectament per jugar demà. Estem compensats en totes les línies i preparats per una nova temporada il·lusionant”, ha explicat l’entrenador del Girona que no deixa a banda la sortida de Santi Bueno: “El futbol és així, nosaltres amb en Santi hem viscut la seva millor i l’hem vist créixer aquí. En quatre anys ha fet un pas endavant i era una bona oportunitat de mercat. Jo no puc frenar aquestes situacions, l’equip també necessita vendre”, ha dit. Ara tenim a l’Eric que per mie ens dona futbol i és molt necessari i és un jugador d’un nivell que no podem fer si el futbolista no vol venir aquí. Penso que la baixa de Santi, la podem resoldre amb un jugador que no és igual, però que t’aporta moltes altres coses”.

Les incorporacions

“Jhon Solís pot jugar de 6 o de 8. Hem perdut a Santi, un jugador jove, i nosaltres necessitem que el club tingui patrimoni, amb totes les compres i renovacions. Necessitem vendre i per això Santi ha sortit. Jhon ens donarà un pas endavant a part del futbol i de patrimoni”, Míchel explicava sobre el jove futbolista colombià.

“Eric pot jugar en qualsevol posició en defensa, també de pivot, però en el meu cap està la construcció de joc i el que ens pot aportar. En aquest concepte, és un dels millors jugadors del món i per això està el volem aquí”.

“Portu ha perdut ’calers’ per estar aquí. Volíem gent que ens faci millor i, s obretot, que tingui ganes d’estar aquí. Ens dona profunditat, gol, treball i és un jugador en atac que pot jugar en tres o quatre posicions, per mi clau. Hem perdut gent molt important en personalitat i la gent que ha arribat son bona gent. Estic content perquè el vestidor està molt unit”, ha dit Míchel que està content i tranquil amb la situació de la plantilla.

Sobre Las Palmas

“L’altre dia contra el Getafe vaig dir que la possessió no era important sino ser profunds amb la passada. Això no obstant, Las Palmas té la possessió i fa mal amb ella. Necessitem fer un partidàs en la possessió i em de saber com tenir la pilota. Hem de saber estar a camp rival, penso que és un partit molt important”, definia Míchel que recalcava que el conjunt de García Pimienta havia fet més mèrits per guanyar que no pas els dos punts de nou sumats. “Seria una gran puntuació per a nosaltres, el 10 de 12, i sobretot abans de l’aturada que ens ajudaria a millorar coses. És un partit molt difícil, no pensem ni en records ni histories, ni res, fer un partidàs i ser capaços de ser millors que el rival que és molt difícil”.

Alternatives al pivot

“L’any passat Oriol jugava sol, amb un 4-3-3, i ara Aleix juga amb Ivan o Yangel, també pot entrar Ibra o poden jugar David, Eric, Arnau. Tenim recursos i no estic preocupat. Penso que tenim un equipàs. Els tres objectius més importants son la permanència, sumar 53 punts i quedar com més amunt possible. Anirem pas a pas, amb tranquil·litat i no ens posarem molta pressió i pensar que anirem a Europa, l’equip no està fet per això. LaLiga ens posarà en el nostre lloc, però penso que estem preparats per competir en aquesta lliga. Estic convençut que la nostra gent estarà orgullosa de nosaltres i molt representada”, ha conclòs Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)