Girona

G.Pimienta

Ent. Las Palmas

“El Girona viu un moment molt dolç”

Francesc Xavier Garcia Pimienta s’ha estrenat aquest curs entrenant un equip de primera divisió i després d’un mal inici de lliga, sobretot pels resultats, dos punts de nou, es va mostrar optimista abans de visitar Montilivi. “L’equip està bastant bé. Els tres primers partits hem sabut competir molt bé contra tres estils de joc molt diferents. A Mallorca vam obtenir un bon resultat, a València ens va condemnar un penal i contra la Real vam poder veure la millor versió. Ens va faltar encert a la zona final”, va explicar el tècnic.

“El Girona està en un moment dolç, ha pogut sumar set punts de nou possibles. Veig l’equip gironí consolidat a la categoria i manté el bloc, tot sumant bons reforços”, recalcava el tècnic català, que va fer èmfasi que els canaris hauran de mostrar la seva millor versió, “com en el partit contra la Real Sociedad”.

Las Palmas ha obtingut la cessió de Perrone, via City: “Es troba bé i ja ho té tot en regla per jugar. Li falta adaptació i rodatge. Alberto Moleiro, en canvi, continua amb molèsties i serà baixa”, va dir.

PRIMER TRIOMF?

“Si continuem generant com ho fem, acabarem marcant gols”

SOBRE PERRONE

“El veig més de pivot que no pas d’interior; és polivalent al mig del camp”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)