Girona

Els primers intocables

En les primeres cinc jornades de lliga, Míchel ha aprofitat de la millor manera possible la profunditat que té de plantilla, tenint en compte que alguns jugadors van arribar amb la lliga començada o, si més no, en el tram final de la pretemporada, sense gaire temps per treballar conceptes importants. Dilluns, a Granada, el tècnic de Vallecas va donar l’oportunitat a Eric Garcia, Yan Couto i Dovbyk, que es van estrenar com a titulars, demostrant que confia plenament en tots els jugadors que té. En el cas dels dos últims, fins ara havien aportat molt, però sempre sortint des de la banqueta, com ha passat amb Valery i Portu, per exemple. I és que és indiscutible que la bona dinàmica de resultats ha provocat que en aquestes jornades Míchel hagi preferit fer pocs retocs en l’onze inicial, repetint alineació en tres partits consecutius.

De fet, en les primeres cinc jornades ha quedat clar quines són les peces que estan cridades a ser més importants aquesta temporada. Si més no, en aquest primer tram de curs, ja que de moment Míchel els ha fet jugar tots els minuts possibles. Són el porter Paolo Gazzaniga, David López, Miguel Gutiérrez i Aleix Garcia. A aquesta llista de noms s’hi suma Daley Blind, que fins ara només s’ha assegut a la banqueta en els últims minuts del temps afegit dilluns al camp del Granada, després de ser substituït per Juanpe en el minut 92. Cert és que han jugat tots els minuts possibles pel seu bon rendiment, però també coincideix amb les posicions amb menys relleu. En el cas dels centrals, la incorporació d’Eric Garcia obre el ventall d’opcions, però Miguel i Aleix Garcia són, segurament, els dos perfils de la plantilla més específics.

El més probable, però, és que en la sèrie de tres partits en vuit dies contra el Mallorca, el Vila-real i el Madrid, algun d’aquests jugadors tingui el seu primer descans, mentre que altres com Solís, Borja García o, més difícilment, Ibra Kebé tinguin l’oportunitat de disputar els primers minuts del curs.

AMB 450 MINUTS

Gazzaniga, David López, Miguel i Aleix Garcia ho han jugat tot, i Blind gairebé

SETMANA CLAU

Amb tres partits en vuit dies, Míchel haurà d’aprofitar el fons d’armari
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció