Girona

Més problemes per a la davantera de l’Almeria

El Girona està gaudint d’uns dies de descans per afrontar la setmana vinent la preparació específica del partit que disputarà diumenge a les 16:15h contra l’Almeria a Montilivi, el primer dels dos consecutius davant de la seva afició –l’altre el jugarà contra el Celta el 27 d’octubre.

En el bàndol andalús, fa una setmana la baixa del seu davanter de referència va caure com un gerro d’aigua freda, i és que, el mateix dia que marcava un hat-trick, però el seu equip desaprofitava un 3-0 contra Las Palmas (3-3), Luis Suárez patia una fractura al peroné que el mantindrà uns tres mesos de baixa.

En aquesta aturada de seleccions, l’Almeria ha vist com el substitut de Suárez, Ibrahima Koné, s’ha fracturat el turmell en l’amistós que la selecció de Mali ha disputat contra Uganda, un enfrontament internacional sense valor que podria passar molta factura als de Gaizka Garitano, que visitaran Montilivi obligats a inventar en la posició de referència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)