Girona

La vida sent el rival a batre

Girona. Els gironins, que demà visiten el Rayo Vallecano, jugaran per primera vegada amb la pressió afegida d’haver de defensar el lideratge

Demà el Girona visitarà el camp del Rayo Vallecano (14 h) i ho podrà fer amb el cap ben alt, i és que per primera vegada en la seva història els gironins arrencaran un partit podent dir amb veu ben alta i clara que són els líders de primera divisió. Han estat moltes setmanes de flirtejar amb un lideratge que es va aconseguir en la setena jornada després de guanyar a Vila-real (1-2), però en aquella ocasió va ser efímer per la victòria del Barça l’endemà, de manera que els gironins van començar el partit contra el Madrid, en què van perdre 0-3, com a segons classificats. Avui sí, però, el Girona podrà presumir de lideratge mentre jugui.

Mantenir aquesta primera posició en la classificació és el principal objectiu dels gironins, i és que una victòria a Vallecas els donaria la possibilitat, ni més ni menys, de gaudir del lideratge dues setmanes més per l’aturada de seleccions, independentment del que faci el Madrid el mateix dissabte a la nit. Per fer-ho, però, el Girona haurà de superar la pressió afegida que suposa ser el principal rival a batre per la seva condició de líder. “No he frenat l’eufòria perquè estic convençut de la personalitat i mentalitat del vestidor i l’equip. Cada partit hem fet les coses bé però també tenim coses a millorar, i els jugadors cada setmana ho veuen als vídeos que posem després dels partits. Nosaltres hem de pensar partit a partit i dia a dia, perquè som capaços de guanyar qualsevol rival, però només si estem al cent per cent”, deia ahir Míchel en la prèvia del partit contra el Rayo Vallecano, i és que el tècnic no té por d’un excés de confiança dels seus homes. “És veritat que l’equip fa les coses molt bé i es mereix que la gent parli bé dels jugadors. L’equip s’entrena molt bé i porta tres anys amb una dinàmica d’entrenament espectacular, per això estic segur que no s’aturarà i que l’elogi no ens farà mal”, va afirmar.

Gestionar emocionalment el que està vivint l’equip és el pròxim repte dels blanc-i-vermells, però en aquest sentit el tècnic confia plenament en les capacitats futbolístiques del Girona. “Cada partit serà molt difícil, però tenim una manera clara de fer les coses. No és fàcil pressionar-nos i que no arribem a generar perill. Els rivals miraran com fer-nos mal, però tenim confiança i estem preparats”, va dir Míchel, que lògicament va parlar de l’especial il·lusió que li fa visitar el Rayo Vallecano sent el líder de la lliga. “És un somni per a nosaltres anar a Vallecas com a líders. Sé que la gent d’allà està contenta pel meu camí ara mateix al Girona. L’afició és espectacular i sempre he notat el seu respecte i la seva estima”, va concloure.

LA VALORACIÓ

No he frenat l’eufòria perquè estic convençut de la mentalitat del vestidor. L’equip no s’aturarà i els elogis no ens faran mal
No és fàcil pressionar-nos. Els rivals miraran com fer-nos mal, però estem preparats
Míchel Sánchez
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)