Girona

Aleix Garcia: “El bon rendiment de l’equip m’ha ajudat a obtenir el premi”

Aleix Garcia s’ha convertit en el primer jugador del Girona seleccionat per competir amb el combinat absolut espanyol després que el tècnic, Luis de la Fuente, hagi citat al d’Ulldecona per a la propera data FIFA, en la qual Espanya jugarà contra Xipre i Geòrgia els dos darrers partits de classificació per a l’Eurocopa 2024 –els espanyols ja estan classificats per al torneig.

Emoció

“Estic molt content i no m’ho imaginava. Sé que l’equip està fent les coses molt bé i que algun company podria tenir aquest premi i no m’esperava ser jo. Estic feliç, he trucat a la meva família, els meus amics m’han felicitat i no para de vibrar-me el mòbil”, deia Aleix Garcia.

Agraït al club

“Pel club també content perquè s’ho mereix. Abans de venir al Girona no estava al meu millor moment d’exigència i rendiment, i vaig tocar fons. Me’n vaig adonar que si no espavilava acabaria tot malament. Vaig arribar al Girona i estar aquí sempre m’ha fet mostrar el meu màxim nivell. A còpia d’esforç i de compromís en el dia a dia ha arribat el premi”.

En la ment

“Me’n recordo de molta gent, d’excompanys que he tingut aquí, dels companys actuals, que estem fent molt bona feina i és una de les opcions que teníem d’anar a la selecció era gràcies al bon rendiment de tots. La figura de Míchel també ha estat molt important, Oriol Romeu la temporada passada, que em va donar moltíssim i he guanyat molta confiança en mi mateix”.

El moment

“La dinàmica actual em fa tenir confiança en mi mateix a nivell personal i poder mostrar en cada partit el que porto a dins”, ha sentenciat el migcampista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)