Girona

Francisco: “Me n’alegro molt, de veure on és el Girona”

Francisco ha atès als mitjans locals en la prèvia del duel contra el Girona. Nostàlgic i content de veure al seu exequip a la posició més alta de la taula, l’andalús s’ha desfet en elogis cap al conjunt gironí i el seu entrenador, un ídol del club que ara entrena: “És un partit que ho té tot i maco per moltes coses. Primer perquè ens enfrontem al líder, el màxim golejador de la categoria i un equip que sorprèn a tot Europa. Vull enviar un reconeixement a Michel, que aquí és una persona estimada com a tècnic i jugador”, ha dit Francisco, que afegeix: “A Girona hi tinc molts amics. Em van tractar genial els 15 mesos que vaig estar allà i espero que sigui un partit bonic en el que vencem”.

El tècnic del Rayo ha analitzat el nivell del Girona: “A nivell tàctic hem d’estar molt bé ja que són un equip que et desordena. El potencial del Girona individualment i col·lectivament és molt alt, però juguem a casa i som valents, amb respecte al líder però intentarem guanyar”, ha explicat un Francisco que veu al Girona aguantant el ritme: “Segur que estaran a dalt fins al final del curs i me n’alegro molt, de veure on és el Girona, juguen molt bé però en defensa també se sacrifiquen”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.