L’1x1 del Girona

Per Oriol Robiró

gazzaniga (90’)
providencial
Venia d’alguns partits generant certa inseguretat i va encaixar en la primera acció sense poder-hi fer gaire res. A partir de llavors, però, les seves vuit aturades, algunes de molt de mèrit, van ser vitals per al Girona.
arnau (90’)
discret
Va començar lleugerament dubitatiu i va cometre massa pèrdues no forçades. Li va faltar brillantor en atac i en defensa va patir de valent amb Álvaro García. En la segona part va estar més segur.
eric garcia (90’)
necessari
La seva punta de velocitat li va permetre tallar un parell d’accions que podrien haver estat molt perilloses. Amb pilota, la seva capacitat de sortir jugant i donant criteri va ser fonamental, malgrat algun error molt puntual.
blind (90’)
tou
Segurament, amb el permís d’Arnau, qui menys va brillar ahir a Vallecas. Va avançar molts metres en la primera part, però sense encert amb pilota. Defensivament va patir i va tenir sort que Falcao no va afinar la punteria.
miguel (90’)
totcampista
On menys se’l va veure va ser de lateral, i és que Isi sempre va atacar més pel centre i no li va causar excessius problemes a la banda. En atac es va incorporar moltíssim i li va faltar una mica de confiança per finalitzar jugades.
aleix garcia (90’)
defensiu
La qualitat individual del Rayo entre línies va provocar que hagués de fer un pas enrere en nombroses ocasions, defensant fins i tot entre els centrals. Una recuperació seva va originar el gol de l’empat.
Yangel herrera (90’)
desgastat
Va acabar fos, ja que el Rayo li va donar molta més feina defensiva del que és habitual, però va respondre bé tot i sortir a la foto de l’1-0. Això no li va impedir arribar a l’àrea rival, on el pal li va frustrar el gol i va fer dues grans centrades.
iván martín (85’)
fi
Les seves aparicions entre línies van ser providencials per trencar l’entramat defensiu del Rayo Vallecano, com es va comprovar en l’acció del gol de la remuntada. Partit sòlid del basc, una vegada més.
tsygankov (78’)
diferencial
Li va costar entrar en joc en els primers minuts, però quan ho va fer l’atac del Girona va començar a ser perillós. Va ser gran protagonista en les jugades dels dos gols assistint Dovbyk. Ha tornat.
dovbyk (78’)
referENT
Va tenir ocasions des dels primers minuts de domini del Girona. En les primeres no va estar fi en la rematada de cap, però quan la va tenir a l’esquerra no va perdonar per fer l’1-1. Sí que va perdonar després, però Savinho ho va arreglar.
savinho (85’)
vertical
Segurament no va entrar tant en joc com en altres partits, però quan ho va fer va ser capaç de canviar el ritme de l’atac. Les seves diagonals cap a dins sempre van generar perill i va acabar tenint el premi del gol.
COUTO (12’)
ofensiu
Va tenir ocasions per fer mal al davant, però es va deixar veure poc defensivament, on més necessari era.
stuani (12’)
desviat
Va tenir una claríssima ocasió per sentenciar, d’aquelles que no perdona, però la seva rematada de cap no va trobar porteria.
portu (5’)
inadvertit
Com Valery va entrar per donar oxigen a l’equip, però pràcticament no va tenir temps, amb l’equip molt tancat, d’entrar en joc.
valery (5’)
fresc
Va aportar cames fresques en uns últims minuts en què tocava defensar molt, però no va tenir temps de fer-se veure.