Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Escoltem el jugador, i ara ens demana ambició”

Emocionat i amb un primer missatge d’agraïment cap a l’afició que porta al cor, la de Vallecas, Míchel va mostrar-se orgullós del que acabava d’aconseguir el seu equip i, sobretot, del com. “Hem canviat una mica el missatge, perquè notem que la permanència, a hores d’ara, és molt a prop. Per tant, hem de continuar buscant objectius més ambiciosos perquè els jugadors ho demanen i els escoltem. La situació és que volem continuar creixent. Tot el que tenen els jugadors s’ho mereixen”, explicava l’entrenador madrileny, que hi va afegir: “És una barbaritat el que està fent l’equip. Els primers quinze minuts del Rayo han estat increïbles, i sortir d’allò no és fàcil, però els últims vint minuts de la primera nostres han estat brillants. Són sis victòries consecutives fora de casa, cosa que en la història de la lliga només havien aconseguit el Madrid i el Barça, i és bestial. Tots els jugadors estan molt connectats i és difícil contrarestar un equip que té una capacitat d’associació com té ara el Girona.”

Míchel va voler reivindicar el paper meritori del seu equip, a què no posa sostre: “Somiar, somiarem el màxim. El lideratge és merescut, i tots els elogis, però el més important és entrenar-nos bé demà. És el que fa tres anys que estem fent. Això es l’únic que demano, que no es perdi. Els partits es poden perdre, però això no. Aquest dia a dia és molt bo i es nota, perquè no hi ha ningú de l’equip que estigui desconnectat. No vull posar un sostre”, comentava el tècnic del Girona, que insistia: “Som a un pas de la salvació, que ara és un objectiu petit. Hem de donar-hi un punt més i intentar, les properes tretze jornades, ser un equip que arribi al final lluitant per Europa.”

Elogis de Francisco

“A estones, he tingut la sensació que jugàvem contra un equip candidat a tot. Per molt que hem preparat el partit en l’aspecte tàctic, hem hagut d’estar constantment refent coses, i això desgasta. Ha estat un dels millors rivals a què m’he enfrontat els últims anys, tant en l’aspecte invididual, com en el col·lectiu i el tàctic. Feia temps que no veia jugadors com Dovbyk i Yangel. Tenen un nivell màxim i per això són on són”, va dir Francisco sobre el Girona.

ORGULLÓS

“És difícil contrarestar un equip amb aquesta capacitat d’associació”

CONSTÀNCIA

“Hem de donar un punt més i intentar arribar al final lluitant per Europa”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)