Girona

Soriano: “Savinho es quedarà fins a final de curs i crec que més temporades”

El CEO del City Football Club, Ferran Soriano, en una entrevista avui al matí al Món a RAC 1 ha explicat la situació de Savio Moreria a Girona: “Savinho es quedarà tota la temporada i crec que més temporades”. L’extrem brasiler va aterrar a Montilivi aquest estiu i ha sorprès a tot l’entorn del club, fins i tot al Grup City que vol lligar-lo amb els catalans durant molt de temps. El futbolista, segons ha pogut saber aquest diari, també es mostra molt disposat a continuar creixent a Girona i veuria en bons ulls la seva incorporació.

Sobre Couto, el segon cedit via City, Soriano només ha pogut certificar que el lateral brasiler no sortirà durant el mercat d’hivern, al gener, i que cada vegada més a Girona el futbolista es vol quedar per la conformitat a l’hora de treballar. “Només podran marxar aquest hivern si ve algun equip i paga la clàusula. Ara bé, haurà de convèncer al jugador i aquí hi estan molt bé”, ha explicat Soriano. A tall anecdòtic, el director del holding esportiu anglès, ha explicat que Yangel Herrera va ser el jugador que els hi va costar més de convèncer ja que disposava d’una oferta del València. “El Girona no té ajudes directes del City, compra tots els jugadors del Grup a preu de mercat”, ha volgut remarcar a l’entrevista a RAC 1.

La situació de l’Estadi de Montilivi

“La primera prioritat és la ciutat esportiva, que ja hem escollit arquitectes i aviat començaran les obres. A l’estiu que ve acabarà la primera part i el gener de 2026 s’acabarà tot. La segona part és l’estadi que prioritzem reformar el que tenim. És la part més obvia. Ara bé, encara no ens hi hem posat a pensar”, ha conclòs Soriano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)