Girona

Cárcel: “És un any per poder gaudir de la copa”

El director esportiu del Girona, Quique Cárcel, té clar que la copa no és l’objectiu de l’equip, però que amb la classificació actual dels de Míchel en la lliga i l’estat anímic i de joc de la plantilla és el moment ideal per gaudir d’una competició que sempre ha despertat opinions diverses entre l’afició: “La copa mai fa nosa. Tenim una plantilla llarga, hi ha jugadors que no estan jugant gaire i és bo que tots tinguin moments per poder demostrar al mister que estan preparats per jugar més minuts”, diu Cárcel, que hi afegeix: “Sempre hi havia la sensació d’afrontar la copa amb por que hi hagués alguna lesió o desviar el focus de la lluita de la salvació, el que més interessa, però enguany això no hi és. Hem d’intentar gaudir-la i arribar el més lluny possible, ja que estem en un estat anímic que ens ajuda a poder-ho fer. No és l’objectiu primordial i si quedem eliminats més o menys aviat ho acceptarem”, sentencia un Cárcel conscient que la tranquil·litat permetrà a l’equip desinhibir-se en la copa.

LES REACCIONS

Tenim una plantilla llarga, hi ha jugadors que no juguen gaire i és bo que tots puguin demostrar que estan preparats per jugar més minuts
Hem d’intentar gaudir la copa, ja que estem en un estat anímic que ens ajuda a poder-ho fer
Quique Cárcel
director esportiu del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)