Girona

Traspassant fronteres

El Girona està firmant uns números d’un altre planeta. A casa, a fora i globals. Pel que fa als punts sumats i també als gols marcats. I, de fet, els gironins traspassen fronteres quan s’ha de comparar el rendiment dels de Míchel amb els que tenen altres equips de les grans lligues europees, gegants habituats a guanyar els seus títols o els millors tornejos internacionals. Amb més partits disputats en alguns casos (ja en són set), els blanc-i-vermells han sumat més punts que ningú a domicili (19 en total).

En el cas de la Premier League, el Girona sí que ha jugat els mateixos enfrontaments que els equips que més punts han aconseguit com a visitants, el Tottenham (14) i el City (13). En la Serie A, l’Inter es manté immaculat amb cinc victòries en els cinc partits que ha jugat a fora i s’ha convertit en l’únic equip amb millor mitjana de punts sumats que els de Míchel. Mentre que en la Bundesliga el Hoffenheim, amb sis partits i un empat, igual que el Bayern i el Leverkusen, amb cinc, però també amb un empat acumulat, només podrien igualar els 19 punts dels gironins. Uns números que en la màxima categoria francesa no podrien igualar ni el PSG ni el Niça, els millors visitants de la Ligue 1, que amb sis partits disputats ja han perdut fins a quatre punts en les sis sortides que han fet fins ara.

Per augmentar el seu caseller de punts a fora de casa, al Girona només li faltaran dos desplaçaments per acabar la primera volta. I l’exigència, evidentment, augmentarà, ja que haurà de visitar l’estadi Lluís Companys per enfrontar-se amb el Barça (diumenge 10 de desembre, a les 21 h) i acabarà el 2023 jugant al Benito Villamarín contra el Betis. Fa pujada, però aquest equip que està meravellant els seus propis aficionats i els d’arreu del continent no es vol aturar aquí i intentarà mantenir-se entre els millors de LaLiga, i a escala europea.

IMMACULAT

L’Inter, amb cinc triomfs en cinc partits, és l’únic equip amb millor projecció a fora

MILLORS VISITANTS A EUROPA

Premier League
Tottenham 14 punts
Manchester City 13
Chelsea, Arsenal, Everton i Crystal Palace 10
Serie A
Inter 15
Nàpols 14
Milan 14
Bundesliga
Hoffenheim 16
Bayern 13
Leverkusen 13
Ligue 1
PSG 14
Niça 14
Reims 11 --------------------------------------
GIRONA 19
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)