Girona

Visita amb “competició” dels jugadors del Girona a la fàbrica d’Estrella Damm

Els jugadors del Girona FC van fer una visita a la fàbrica d’Estrella Damm, un dels patrocinadors del club, al Prat de Llobregat. A més de descobrir les instal·lacions, els futbolistes van participar en un repte per saber qui tira millor la cervesa.

Els futbolistes, sota l’atenta mirada d’un jurat d’excepció format per la mestra cervesera de Damm, Karen Peiró, i del tècnic, Míchel Sánchez, van demostrar les seves habilitats davant del tirador, amb el neerlandès Daley Blind com a guanyador.

Els jugadors del primer equip, acompanyats de Delfí Geli, president del Girona FC, Ignasi Mas-Bagà, director general, i de membres del cos tècnic, van recórrer les instal·lacions de la Fàbrica d’Estrella Damm guiats per Peiró, per Ramon Agenjo, patró-director de la Fundació Damm, i per Jofre Riera, director de Patrocinis de Damm. Estrella Damm és patrocinador del Girona FC des del 2012.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)