Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“El respecte que ens tenen els equips és molt bo”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, espera que el partit d’avui contra el València tingui algunes similituds amb el duel de dilluns contra l’Athletic. “Tenen un equip jove però molt bo en transició i en la profunditat, fer que fa que el partit sigui molt ràpid i intens. Els seus davanters i extrems s’estan desmarcant continuament i són un equip molt perillós en aquest aspecte, perquè hem de controlar molt bé que no ens guanyin l’esquena a la línia de quatre.” El tècnic de Vallecas destaca la fortalesa defensiva dels valencians: “És un equip que fa les coses molt bé en defensa perquè és l’equip de la lliga que ha concedit menys xuts a porteria i viuen un bon moment. Això et diu que és dels equips que més problemes posa al rival per arribar a la seva porteria i que està molt ben treballat.”

Míchel és conscient que l’excel·lent dinàmica dels gironins intimida tots els rivals i ho celebra, conscient que el València segurament plantejarà un partit més defensiu del que és habitual, tot i que avisa que “serà un partit molt complicat”. “El respecte que tenen els equips per nosaltres és molt bo. Estem fent una gran temporada i qualsevol rival sap que és difícil jugar contra nosaltres, però nosaltres també hem analitzat el rival i el València és un equipàs. Està bé que la gent noti que som un bon equip, però cada partit és molt difícil de guanyar.”

Un dels aspectes en què Míchel va aprofundir més va ser en l’estat de la plantilla després d’haver fet poques rotacions fins ara a la lliga. “Ho tenim controlat perquè la recuperació i els anàlisis ens diuen que tothom està bé per jugar. Aleix Garcia ho ha jugat tot però es recupera molt bé entre un partit i un altre. Ja veurem més endavant si necessitem que l’equip tingui més canvis, però ara estem bé. I qualsevol jugador pot jugar cada partit perquè no miro els minuts jugats fins ara, només què hem de fer per guanyar.” El tècnic assegura que això no trenca el bon ambient del vestidor: “L’atmosfera de treball és fantàstica, que és el més important. El dia a dia és el gran secret d’aquest equip.”

POQUES ROTACIONS

“Tothom està bé per jugar i ho tenim controlat. Veurem més endavant”

A TENIR EN COMPTE

“El València domina les transicions i en defensa està molt treballat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)