Girona

R. Baraja

Tècnic del València

“És un repte però no podem tenir por”

Rubén Baraja es va desfer en elogis al Girona en la roda de premsa prèvia al partit d’avui. “No és casualitat després del temps que està a les primeres posicions. Mouen molt ràpid la pilota i després tenen encert en l’arribada a l’àrea. És un rival molt difícil i ens suposarà un gran repte, però no podem tenir por. Hem de ser contundents i defensar bé perquè no se sentin còmodes, perquè ells tenen grans virtuts, però nosaltres també. Hem d’interpretar bé el partit i estar junts per controlar les seves centrades laterals, però estic convençut que podem fer un bon partit i que tindrem els nostres moments per aconseguir un bon resultat”, va comentar el tècnic valencianista.

Baraja és conscient que fins ara la imatge que ha mostrat el seu equip lluny de Mestalla és positiva. “Hem competit en camps difícils a un molt bon nivell. La sensació que tinc és que la nostra motivació és alta perquè anem a jugar davant d’un gran equip”, diu el tècnic, convençut que hauran d’estar perfectes en el rigor defensiu: “El Girona ens obligarà a defensar perquè ells tenen la pilota i els haurem de fer mal al contraatac. Defensar bé és el que et dona opcions de guanyar i després hem de millorar en l’última passada.”

EL GIRONA

“Mouen molt ràpid la pilota i tenen encert a l’àres. No és casualitat que estigui a dalt”

SEGUR

“Ells tenen grans virtuts, però nosaltres també. Tindrem les nostres opcions”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)